Шашлик з телятини у вині
(покроковий рецепт з фото)
У сезон літніх пікніків різноманітність маринадів для м'яса досить актуальне питання, згодні? Я хочу поділитися дуже класною ідеєю, як приготувати шашлик з телятини у вині, який тане в роті!
У літній сезон шашлики - одне з найулюбленіших страв для всіх без винятку, тому обов'язково потрібно запасатися різними рецептами, щоб улюблене страва не приїдається. Сьогодні поділюся рецептом винного шашличка, запам'ятовуйте!
- Телятина - 2 кілограма
- Біле вино - 1 Склянка (сухе)
- Цибулина - 3-4 штук
- Сіль і спеції - За смаком
1
М'ясо вимийте, обсушити і наріжте порційними шматочками.
2
Цибулю очистіть і наріжте тонкими кільцями.
3
М'ясо посоліть за смаком, за бажанням додайте спеції: перець, koriandr, лавровий лист, наприклад.
4
Викладіть в глибоку ємність разом з цибулею. Влийте вино і акуратно перемішайте.
5
Залиште маринуватися на ніч. Можна, можливо, звичайно, годин 3-4.
6
А після залишиться тільки посмажити шашлик на мангалі до готовності і подавати до столу з улюбленим соусом і маринованою цибулею. Смачного!