Рецепт Шашлик зі свинини в вині фото

Шашлик зі свинини в вині
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 8
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Якщо ви хочете приготувати шашлик зі свинини у вині, беріть біле сухе вино. Цей метод маринаду такий же як і маринування м'яса в оцті, тільки він трохи м'якше. Шашлик виходить м'яким і ніжним.

Опис приготування:

Чим довше будете маринувати шашлик зі свинини у вині, тим краще. Я часто це роблю напередодні пікніка. Смажити шашлик зі свинини потрібно до густого золотого кольору, при проколюванні з готового м'яса виділяється прозорий сік.

Подавати шашлик зі свинини в вині потрібно разом з маринованою цибулею і вареними і свіжими овочами. Не забудьте також подати тарілку з зеленню і соуси. Успіхів і приємного апетиту!

  • Свинина - 1, 5 кілограма
  • Вино - 750 мілілітрів
  • Цибуля - 5 штук
  • Сіль, перець - За смаком
  • Koriandr - За смаком
шашлик зі свинини в вині - фото крок 1
Свинину порізати на шматочки.
шашлик зі свинини в вині - фото крок 2
Цибуля різати кільцями і півкільцями.
шашлик зі свинини в вині - фото крок 3
Лук м'ясо, вино і спеції добре перемішати і залишити маринуватися на 4 годину.
шашлик зі свинини в вині - фото крок 4
Зробити вугілля.
шашлик зі свинини в вині - фото крок 5
М'ясо нанизати на шампури і смажити постійно повертаючи до готовності.
шашлик зі свинини в вині - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти