Шашлик зі свинини в вині
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати шашлик зі свинини у вині, беріть біле сухе вино. Цей метод маринаду такий же як і маринування м'яса в оцті, тільки він трохи м'якше. Шашлик виходить м'яким і ніжним.
Чим довше будете маринувати шашлик зі свинини у вині, тим краще. Я часто це роблю напередодні пікніка. Смажити шашлик зі свинини потрібно до густого золотого кольору, при проколюванні з готового м'яса виділяється прозорий сік.
Подавати шашлик зі свинини в вині потрібно разом з маринованою цибулею і вареними і свіжими овочами. Не забудьте також подати тарілку з зеленню і соуси. Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 1, 5 кілограма
- Вино - 750 мілілітрів
- Цибуля - 5 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Koriandr - За смаком
Свинину порізати на шматочки.
Цибуля різати кільцями і півкільцями.
Лук м'ясо, вино і спеції добре перемішати і залишити маринуватися на 4 годину.
Зробити вугілля.
М'ясо нанизати на шампури і смажити постійно повертаючи до готовності.
Смачного!