Шашлик з баранини у вині
(покроковий рецепт з фото)
Якщо виїзд на природу виявився несподіваним приємним сюрпризом, то рецепт цих шашликів - то що потрібно. М'ясо маринується всього 2 годину, а готується ще швидше. Беріть на озброєння.
Завдяки провину, шашлик з баранини маринується дуже швидко. Приготування маринаду почніть з того, що натріть на тертці дві цибулини. Ще пару цибулин поріжте кільцями. Змішайте цибулю з порізаним часником, додайте сіль, перець і кефір. Залийте цим маринадом шматки баранини. Через годину додайте вино, а ще через півгодини - мінеральну воду. Після цього засічіть 30 хвилин, потім нанизати м'ясо на шампура і обсмажте до готовності. Подавайте шашлики на стіл гарячими. Смачного!
- Баранина - 2 кілограма
- Кефір - 500 мілілітрів
- Часник - 4 зубчики
- Цибуля - 4 штуки
- Мінеральна вода з газом - 500 мілілітрів
- Вино - 150 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
Поріжте м'ясо на шматки.
Наріжте дві цибулини кільцями.
А ще дві цибулини потріть на тертці.
Також поріжте часник, змішайте його з цибулею, приправити сіллю, поперчіть і додайте кефір.
Перемішайте і залийте маринадом баранину.
Через годину додайте вино і перемішайте.
А ще через 30 хвилин - мінеральну воду. Залиште м'ясо маринуватися ще на півгодини.
Потім нанизати м'ясо на шампура і обсмажте до готовності.