Рецепт Шашлик з баранини у вині фото

Шашлик з баранини у вині
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо, Баранина
Пісні страви, Веганські страви
На природу, На святковий стіл
Гарячі страви, Шашлик

Якщо виїзд на природу виявився несподіваним приємним сюрпризом, то рецепт цих шашликів - то що потрібно. М'ясо маринується всього 2 годину, а готується ще швидше. Беріть на озброєння.

Завдяки провину, шашлик з баранини маринується дуже швидко. Приготування маринаду почніть з того, що натріть на тертці дві цибулини. Ще пару цибулин поріжте кільцями. Змішайте цибулю з порізаним часником, додайте сіль, перець і кефір. Залийте цим маринадом шматки баранини. Через годину додайте вино, а ще через півгодини - мінеральну воду. Після цього засічіть 30 хвилин, потім нанизати м'ясо на шампура і обсмажте до готовності. Подавайте шашлики на стіл гарячими. Смачного!

  • Баранина - 2 кілограма
  • Кефір - 500 мілілітрів
  • Часник - 4 зубчики
  • Цибуля - 4 штуки
  • Мінеральна вода з газом - 500 мілілітрів
  • Вино - 150 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
шашлик з баранини у вині - фото крок 1
Поріжте м'ясо на шматки.
шашлик з баранини у вині - фото крок 2
Наріжте дві цибулини кільцями.
шашлик з баранини у вині - фото крок 3
А ще дві цибулини потріть на тертці.
шашлик з баранини у вині - фото крок 4
Також поріжте часник, змішайте його з цибулею, приправити сіллю, поперчіть і додайте кефір.
шашлик з баранини у вині - фото крок 5
Перемішайте і залийте маринадом баранину.
шашлик з баранини у вині - фото крок 6
Через годину додайте вино і перемішайте.
шашлик з баранини у вині - фото крок 7
А ще через 30 хвилин - мінеральну воду. Залиште м'ясо маринуватися ще на півгодини.
шашлик з баранини у вині - фото крок 8
Потім нанизати м'ясо на шампура і обсмажте до готовності.

Схожі рецепти