Рецепт Шашлик з СРСР фото

Шашлик з СРСР
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 8-12
Час приготування: 14 г. 0 хв.

Цей рецепт шашлику перевірений роками! За радянських часів це був найбільш ходовий рецепт приготування м'яса на природі. Згадаймо минуле!

Опис приготування:

При приготуванні цього рецепта ви можете взяти не тільки винний оцет, але і простий або яблучний. Кому який більше подобається. При нанизуванні на шампури між шматочками м'яса можна нанизати мариновані печериці.

  • Свинина - 5 кілограм (шия)
  • Перець мелений - 1 Ст. Ложок
  • Сіль - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложок
  • Оцет виноградний - 4 Ст. Ложки
  • Вода - 1 літрів (тепла)
  • Цибуля ріпчаста - 1 кілограм
шашлик з СРСР - фото крок 1
М'ясо наріжте на порційні шматочки.
шашлик з СРСР - фото крок 2
У теплій воді змішайте сіль, цукор, перець і оцет. Перемішайте, щоб все сіль розчинилися. Остудіть.
шашлик з СРСР - фото крок 3
М'ясо викладіть в відро або таз, чергуючи з нарізаною цибулею. Залийте все маринадом. Дайте постояти промаринуватися 6-12 немає.
шашлик з СРСР - фото крок 4
Потім нанизуйте м'ясо на шампури і готуйте на гарячому вугіллі, прожарюючи з усіх боків.

Схожі рецепти