Рецепт Шашлик з СРСР фото

Шашлик з СРСР
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Шашлик

Цей рецепт шашлику перевірений роками! За радянських часів це був найбільш ходовий рецепт приготування м'яса на природі. Згадаймо минуле!

При приготуванні цього рецепта ви можете взяти не тільки винний оцет, але і простий або яблучний. Кому який більше подобається. При нанизуванні на шампури між шматочками м'яса можна нанизати мариновані печериці.

  • Свинина - 5 кілограм (шия)
  • Перець мелений - 1 Ст. Ложок
  • Сіль - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложок
  • Оцет виноградний - 4 Ст. Ложки
  • Вода - 1 літрів (тепла)
  • Цибуля ріпчаста - 1 кілограм
шашлик з СРСР - фото крок 1
М'ясо наріжте на порційні шматочки.
шашлик з СРСР - фото крок 2
У теплій воді змішайте сіль, цукор, перець і оцет. Перемішайте, щоб все сіль розчинилися. Остудіть.
шашлик з СРСР - фото крок 3
М'ясо викладіть в відро або таз, чергуючи з нарізаною цибулею. Залийте все маринадом. Дайте постояти промаринуватися 6-12 немає.
шашлик з СРСР - фото крок 4
Потім нанизуйте м'ясо на шампури і готуйте на гарячому вугіллі, прожарюючи з усіх боків.

Схожі рецепти