Рецепт Шашлик з курки в кефірі фото

Шашлик з курки в кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу , На святковий стіл
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 5-8
Час приготування: 3 г. 20 хв.

Для шашлику з курки підійде абсолютно будь-яка частина тушки. Єдина різниця в часі смаження м'яса: стегенця потрібно смажити трохи довше, а крильця - трохи менше.

Опис приготування:

Приготуйте маринад ля м'яса на основі кефіру і улюблених спецій. Замаринуйте м'ясо на 2 годину (або більше). Смажте. Хай щастить!

  • Кефір - 450-500 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Каррі - За смаком
  • Італійські трави - За смаком
  • Куряче м'ясо - 2 кілограма
  • Цибуля - 2-5 штук
  • Селера - 1 пучок
шашлик з курки в кефірі - фото крок 1
Вимийте ретельно м'ясо, видаліть залишки пір'я, жир, звисає шкіру.
шашлик з курки в кефірі - фото крок 2
Готуємо маринад для шашлику. У кефір за смаком додаємо каррі, сіль, трави. Маринад повинен бути трохи солонуватий.
шашлик з курки в кефірі - фото крок 3
М'ясо перешаровувати цибулею і зеленню, тільки не ріжте зелень, її потрібно викинути перед смаженням, коли вона вже віддасть свій аромат. Заливаємо маринадом м'ясо. Накриваємо кришкою і маринуємо не менше 2-х годин. Чим довше, тим ніжніше буде курка.
шашлик з курки в кефірі - фото крок 4
Нанизуємо м'ясо на шампура. Смажимо на гарячому вугіллі.
шашлик з курки в кефірі - фото крок 5
Постійно перевертайте, щоб м'ясо не підгоріло. Смажте до готовності.

Схожі рецепти