Шашлик з курки в кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Для шашлику з курки підійде абсолютно будь-яка частина тушки. Єдина різниця в часі смаження м'яса: стегенця потрібно смажити трохи довше, а крильця - трохи менше.
Приготуйте маринад ля м'яса на основі кефіру і улюблених спецій. Замаринуйте м'ясо на 2 годину (або більше). Смажте. Хай щастить!
- Кефір - 450-500 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Каррі - За смаком
- Італійські трави - За смаком
- Куряче м'ясо - 2 кілограма
- Цибуля - 2-5 штук
- Селера - 1 пучок
Вимийте ретельно м'ясо, видаліть залишки пір'я, жир, звисає шкіру.
Готуємо маринад для шашлику. У кефір за смаком додаємо каррі, сіль, трави. Маринад повинен бути трохи солонуватий.
М'ясо перешаровувати цибулею і зеленню, тільки не ріжте зелень, її потрібно викинути перед смаженням, коли вона вже віддасть свій аромат. Заливаємо маринадом м'ясо. Накриваємо кришкою і маринуємо не менше 2-х годин. Чим довше, тим ніжніше буде курка.
Нанизуємо м'ясо на шампура. Смажимо на гарячому вугіллі.
Постійно перевертайте, щоб м'ясо не підгоріло. Смажте до готовності.