Рецепт Шашлик з курки на кефірі фото

Шашлик з курки на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Курка, Кефір
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Шашлик

Якщо ви ніколи не пробували курячий шашлик на кефірі, то ви упустили півжиття! Ви хочете дізнатися, як приготувати шашлик з курки на кефірі? Тоді читайте рецепт і я повідаю Вам секрет приготування!

Багато любителів курячого шашлику використовують абсолютно різний маринад, проте мало хто знає, що кефір ідеально підходить для такого ніжного м'яса. Курячий шашлик, маринований в кефірі, безсумнівно стане фаворитом у вашій родині і сподобається навіть самим прискіпливим гостям. Переваг у такому маринаді безліч, адже це легко і просто. Знайти кефір не складає ніяких труднощів, на відміну від пошуку незвичайних приправ. Повірте, ви залишитеся задоволені на всі 100%! Шашлик вийде смачним, соковитим і ароматним!

  • Куряче філе - 2 кілограма
  • Цибуля - 3 штуки
  • Кефір жирний - 500 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
1
Для початку необхідно підготувати всі необхідні інгредієнти. Куряче філе наріжте на шматочки середньої величини. Шматочки курячого філе необхідно посолити і поперчити. Гарненько перемішуємо м'ясо зі спеціями і відкладаємо в окрему ємність.
2
Тим часом, очищаємо цибулю, часник і трьом їх на дрібній тертці.
3
Кефір змішуємо зі спеціями, цибулею, часником і заливаємо цією сумішшю куряче філе.
4
Маринуємо м'ясо в холодильнику мінімум 1, 5-2 годину. За цей час курка встигне ввібрати в себе всі аромати і стане ніжніше.
5
Обсмажуємо наш шашлик на мангалі приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку. Важливо періодично перевертати шашлик, щоб він не підгорів з одного боку, а також не залишився сирим з іншого.
6
Коли м'ясо побіліє, а з нього почнуть сочитися соки, значить шашлик готовий! Смачного!

Схожі рецепти