Шашлик з курки на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ніколи не пробували курячий шашлик на кефірі, то ви упустили півжиття! Ви хочете дізнатися, як приготувати шашлик з курки на кефірі? Тоді читайте рецепт і я повідаю Вам секрет приготування!
Багато любителів курячого шашлику використовують абсолютно різний маринад, проте мало хто знає, що кефір ідеально підходить для такого ніжного м'яса. Курячий шашлик, маринований в кефірі, безсумнівно стане фаворитом у вашій родині і сподобається навіть самим прискіпливим гостям. Переваг у такому маринаді безліч, адже це легко і просто. Знайти кефір не складає ніяких труднощів, на відміну від пошуку незвичайних приправ. Повірте, ви залишитеся задоволені на всі 100%! Шашлик вийде смачним, соковитим і ароматним!
- Куряче філе - 2 кілограма
- Цибуля - 3 штуки
- Кефір жирний - 500 грам
- Часник - 3 зубчики
- Сіль, перець, спеції - За смаком
1
Для початку необхідно підготувати всі необхідні інгредієнти. Куряче філе наріжте на шматочки середньої величини. Шматочки курячого філе необхідно посолити і поперчити. Гарненько перемішуємо м'ясо зі спеціями і відкладаємо в окрему ємність.
2
Тим часом, очищаємо цибулю, часник і трьом їх на дрібній тертці.
3
Кефір змішуємо зі спеціями, цибулею, часником і заливаємо цією сумішшю куряче філе.
4
Маринуємо м'ясо в холодильнику мінімум 1, 5-2 годину. За цей час курка встигне ввібрати в себе всі аромати і стане ніжніше.
5
Обсмажуємо наш шашлик на мангалі приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку. Важливо періодично перевертати шашлик, щоб він не підгорів з одного боку, а також не залишився сирим з іншого.
6
Коли м'ясо побіліє, а з нього почнуть сочитися соки, значить шашлик готовий! Смачного!