Шашлик з бальзамічним оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Шашлик з цим маринадом виходить неймовірно м'яким. В результаті: соковитий, ніжний і дуже ароматний шашлик! Спробуйте і ви приготувати за цим рецептом, залишитеся в захваті!
Шашлик - це саме народне м'ясне блюдо, яке люблять усі без винятку. Сьогодні я розповім вам, як приготувати шашлик з бальзамічним оцтом. Готується він дуже просто і досить швидко. Маринується він протягом двох годин і смажиться на вугіллі, дуже швидко. Хочу відмітити, що саме маринад з бальзамічним оцтом робить цей шашлик одним з кращих і дає неймовірний смак і аромат м'яса. Найголовніше - це не пересушити його під час обсмажування, щоб не втратити ніжність і соковитість свинини. Ну що, приступимо!
- Свинина - 1200 грам (шия)
- Спеції - 1 Чайна ложка (для шашлику)
- Мед - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
М'ясо наріжте шматочками.
М'ясо викладіть в миску. Додайте мед, гірчицю, спеції, бальзамічний оцет, олія.
Додати сіль за смаком, перемішайте. Залиште маринуватися мінімум на 2 години або більше.
Замариноване м'ясо нанизати на шампури.
Викладіть шампура на мангал.
Часто перевертайте шампури, обсмажуйте з усіх боків.
Обсмажуйте шашлики до готовності.
Неймовірно соковитий, ароматний шашлик готовий.
Запрошую до столу. Смачного!