Рецепт Шашлик з бальзамічним оцтом фото

Шашлик з бальзамічним оцтом
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Шашлик з цим маринадом виходить неймовірно м'яким. В результаті: соковитий, ніжний і дуже ароматний шашлик! Спробуйте і ви приготувати за цим рецептом, залишитеся в захваті!

Опис приготування:

Шашлик - це саме народне м'ясне блюдо, яке люблять усі без винятку. Сьогодні я розповім вам, як приготувати шашлик з бальзамічним оцтом. Готується він дуже просто і досить швидко. Маринується він протягом двох годин і смажиться на вугіллі, дуже швидко. Хочу відмітити, що саме маринад з бальзамічним оцтом робить цей шашлик одним з кращих і дає неймовірний смак і аромат м'яса. Найголовніше - це не пересушити його під час обсмажування, щоб не втратити ніжність і соковитість свинини. Ну що, приступимо!

  • Свинина - 1200 грам (шия)
  • Спеції - 1 Чайна ложка (для шашлику)
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
шашлик з бальзамічним оцтом - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
шашлик з бальзамічним оцтом - фото крок 2
М'ясо наріжте шматочками.
шашлик з бальзамічним оцтом - фото крок 3
М'ясо викладіть в миску. Додайте мед, гірчицю, спеції, бальзамічний оцет, олія.
шашлик з бальзамічним оцтом - фото крок 4
Додати сіль за смаком, перемішайте. Залиште маринуватися мінімум на 2 години або більше.
шашлик з бальзамічним оцтом - фото крок 5
Замариноване м'ясо нанизати на шампури.
шашлик з бальзамічним оцтом - фото крок 6
Викладіть шампура на мангал.
шашлик з бальзамічним оцтом - фото крок 7
Часто перевертайте шампури, обсмажуйте з усіх боків.
шашлик з бальзамічним оцтом - фото крок 8
Обсмажуйте шашлики до готовності.
шашлик з бальзамічним оцтом - фото крок 9
Неймовірно соковитий, ароматний шашлик готовий.
шашлик з бальзамічним оцтом - фото крок 10
Запрошую до столу. Смачного!

Схожі рецепти