Шашлик в рукаві для запікання
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас немає можливості поїхати на природу, щоб приготувати м'ясо на мангалі, не впадай у відчай. Його можна зробити вдома, шашлик вийде нітрохи не гірше, якщо готувати його в духовій шафі.
Щоб приготувати смачний шашличок, вам зовсім не обов'язково їхати на природу. Ви з легкістю можете зібрати велику компанію друзів у себе в квартирі і зробити "барбекю" будинки. Для цього дізнайтеся, як приготувати шашлик в рукаві для запікання, нагодуйте всіх своїх близьких смачним м'ясом!
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля - 2-4 штук
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Суміш перців - 1/2 чайних ложки
- Сік лимона - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Приправа для м'яса - 2 Ст. Ложки
Свинину вимийте і висушіть паперовими рушниками. Розріжте її на порційні шматочки однакового розміру, перекладіть м'ясо в миску. Присипте все приправою, влийте ложку оцту і лимонний сік. Перемішайте інгредієнти, поставте м'ясо маринуватися в холодильник на дві години.
Тепер необхідно замаринувати цибулю. Саме він дасть аромат справжнього шашлику. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кільцями. Перекладіть в миску, додайте дві ложки оцту, цукор і чотири ложки води. Перемішайте і маринують годину.
Злийте з лука зайву рідину, покладіть його в рукав для запікання, рівномірно розподіливши по всій його поверхні.
Поверх цибулі викладіть м'ясо. Духовку розігрійте до двохсот п'ятдесяти градусів. Запікайте шашлик п'ятдесят хвилин, а потім розріжте пакет і знову запікайте півгодини, поки м'ясо не зарум'яниться.