Шашлик по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати шашлик по-грузинськи можна традиційно з помідорами, а можна зробити більш оригінальний варіант. Дуже вам рекомендую спробувати шашлик по-грузинськи з баклажанами. Ось рецепт!
Незвичайний рецепт смачного шашлик по-грузинськи готується дуже просто, а виходить делікатесне блюдо. Коли будете начиняти баклажан скористайтеся бамбуковими паличками, їх потрібно вимочити в воді не менше 15 хвилин. Коли будете запікати шашлик по-грузинськи в духовці, обов'язково перевертайте баклажанчики. Можна також запекти помідори в духовці. Подайте з зеленню і рисом. Успіхів і приємного апетиту!
- Баранина - 1 кілограм
- Баклажан - 1, 5 кілограма
- Масло рослинне - 150 мілілітрів
- Спеції, сіль - За смаком
М'ясо нарізати на дрібні шматочки.
Баклажани надрізати і вийняти з них частину м'якоті.
М'ясо посолити, поперчити, дати трохи настоятися і начинити баклажани.
Змастити маслом і запекти в духовці приблизно 40 хвилин.
Подати з рисом і зеленню.