Шашлик з курки по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
Любителям кавказької кухні і вилазок на природу обов'язково сподобається рецепт шашлику з курки по-грузинськи. Шашличок за цим рецептом виходить просто дивовижно соковитий. Рекомендую!
У мене є хороший друг, справжній грузин, тому мені в житті пощастило пробувати справжній грузинський шашлик, зокрема - з курки. Грузини використовують поєднання курячого м'яса, томатної пасти і традиційних спецій - Barbarisa, koriandra, шавлії. Виходить щось фантастичне. Шашлик з курки по-грузинськи виходить неймовірно ніжним і соковитим. Вам обов'язково сподобається!
- Куряче філе - 1 кілограм
- Часник - 1 зубчик
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Спеції - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1 літр
Крупно нарізаємо куряче філе. Змішуємо його з дрібно посічений часником, томатною пастою, сіллю, перцем, цукром і спеціями.
Перемішуємо і заливаємо літром води. Ставимо на ніч в холодильник.
На наступний день воду зливаємо, м'ясо нанизуємо на шампури.
Смажимо над вугіллям до готовності.
Подаємо зі свіжими овочами. Смачного!