Рецепт Шашлик по-афганських фото

Шашлик по-афганських
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Абхазька кухня
М'ясо
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

До недавнього часу я і не підозрювала, що існує шашлик по-афганських. Але виявилося, що це відмінне блюдо, всіляко гідне нашої уваги. Ось рецепт, спробуйте самі приготувати!

Опис приготування:

Ось такий смачний і простий шашлик по-афганських. М'ясо зовсім не маринують, але від цього воно не стає гірше. Взяти, звичайно, потрібно молоду, жирну баранину. Оцет я беру фруктовий, хорошої якості, його потрібно розбавити до такого стану, щоб ви могли зануривши в нього шматочок хліба спокійно з'їсти його!

Успіхів і приємного апетиту!

  • Баранина - 500 грам
  • Оцет фруктовий - 100 грам
  • Вода - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
шашлик по-афганських - фото крок 1
Поріжте баранину дрібними шматочками.
шашлик по-афганських - фото крок 2
До оцту додати воду і спеції: koriandr, гвоздику, перець, кріп.
шашлик по-афганських - фото крок 3
М'ясо нанизати на палички і посолити.
шашлик по-афганських - фото крок 4
М'ясо змащуйте оцтом пензликом і смажте на вугіллі, перевертайте і знову змащуйте оцтом.
шашлик по-афганських - фото крок 5
Постійне змазування не дасть м'ясу пересохнути.
шашлик по-афганських - фото крок 6
Булку підігрійте на мангалі, всередину покладіть цибулю і зелень, збризніть оцтом.
шашлик по-афганських - фото крок 7
Всередину коржі покладіть паличку шашлику (саму паличку вийміть). Смачного!

Схожі рецепти