Шашлик по-афганських
(покроковий рецепт з фото)
До недавнього часу я і не підозрювала, що існує шашлик по-афганських. Але виявилося, що це відмінне блюдо, всіляко гідне нашої уваги. Ось рецепт, спробуйте самі приготувати!
Ось такий смачний і простий шашлик по-афганських. М'ясо зовсім не маринують, але від цього воно не стає гірше. Взяти, звичайно, потрібно молоду, жирну баранину. Оцет я беру фруктовий, хорошої якості, його потрібно розбавити до такого стану, щоб ви могли зануривши в нього шматочок хліба спокійно з'їсти його!
Успіхів і приємного апетиту!
- Баранина - 500 грам
- Оцет фруктовий - 100 грам
- Вода - За смаком
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
Поріжте баранину дрібними шматочками.
До оцту додати воду і спеції: koriandr, гвоздику, перець, кріп.
М'ясо нанизати на палички і посолити.
М'ясо змащуйте оцтом пензликом і смажте на вугіллі, перевертайте і знову змащуйте оцтом.
Постійне змазування не дасть м'ясу пересохнути.
Булку підігрійте на мангалі, всередину покладіть цибулю і зелень, збризніть оцтом.
Всередину коржі покладіть паличку шашлику (саму паличку вийміть). Смачного!