Шашлик під горілку
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 45 хв.
Якщо при домашньому застілля квашена капустка і огірочки солоні ідеально підходять до горілки, то на природі ніщо не зрівняється з приготованим на мангалі м'ясом! Дивіться і запам'ятовуйте рецепт шашлику!
Опис приготування:
До горілки відмінно підходять практично будь-які м'ясні страви, які повинні бути обов'язково ситними. Однак якщо ви виїжджаєте на природу, брати з дому приготовлений гаряче якось не дуже хочеться. Тому будемо готувати дуже смачний шашлик без проблем. Пропоную найпростіший спосіб його маринування і готування.
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля - 1 кілограм
- Мінералка - 1 Склянка
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
М'ясо порізати шматочками на шашлик.
Цибуля поріжте кільцями.
Змішайте м'ясо з цибулею, посоліть і поперчіть гарненько. Налийте газовану воду.
А тепер все руками заважайте протягом 15-20 хвилин. Місіть прямо як тісто, щоб цибуля пустила сік і просяк м'ясо.
А тепер все руками заважайте протягом 15-20 хвилин. Місіть прямо як тісто, щоб цибуля пустила сік і просяк м'ясо.
Після того як м'ясо пом'яли гарненько, його можна тут же насаджувати на шампура і відправляти готуватися на мангал.
Поки готується шашлик, підготуйте до горілочки закуску - огірочки, наприклад, і інші холодні соління.
Шашлик підрум'янився, його можна знімати. На підготовку пішло хвилин 15-20.
Ось такий апетитний шашлик під горілочку вийшов. Смачного!