Рецепт Шашлик під горілку фото

Шашлик під горілку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 45 хв.

Якщо при домашньому застілля квашена капустка і огірочки солоні ідеально підходять до горілки, то на природі ніщо не зрівняється з приготованим на мангалі м'ясом! Дивіться і запам'ятовуйте рецепт шашлику!

Опис приготування:

До горілки відмінно підходять практично будь-які м'ясні страви, які повинні бути обов'язково ситними. Однак якщо ви виїжджаєте на природу, брати з дому приготовлений гаряче якось не дуже хочеться. Тому будемо готувати дуже смачний шашлик без проблем. Пропоную найпростіший спосіб його маринування і готування.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 кілограм
  • Мінералка - 1 Склянка
  • Сіль, перець - За смаком
шашлик під горілку - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
шашлик під горілку - фото крок 2
М'ясо порізати шматочками на шашлик.
шашлик під горілку - фото крок 3
Цибуля поріжте кільцями.
шашлик під горілку - фото крок 4
Змішайте м'ясо з цибулею, посоліть і поперчіть гарненько. Налийте газовану воду.
А тепер все руками заважайте протягом 15-20 хвилин. Місіть прямо як тісто, щоб цибуля пустила сік і просяк м'ясо.
шашлик під горілку - фото крок 5
Після того як м'ясо пом'яли гарненько, його можна тут же насаджувати на шампура і відправляти готуватися на мангал.
шашлик під горілку - фото крок 6
Поки готується шашлик, підготуйте до горілочки закуску - огірочки, наприклад, і інші холодні соління.
шашлик під горілку - фото крок 7
Шашлик підрум'янився, його можна знімати. На підготовку пішло хвилин 15-20.
шашлик під горілку - фото крок 8
Ось такий апетитний шашлик під горілочку вийшов. Смачного!

Схожі рецепти