Шашлик на травах
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 30 хв.
Всі знають, що для шашлику, м'ясо необхідно нарізати шматочками, замаринувати, додати цибулю і т.Д. Я пропоную відступити від класики і приготувати незвичайний шашлик на травах.
Опис приготування:
Запропонований рецепт шашлику можна приготувати як на електрошашличніце, так і на мангалі, природа. Головними спеціями маринаду вважаються кінза і розмарин, тому їх, краще не замінювати іншими травами.
- Свинина - 800 грам (будь-яка частина з жирком)
- Цибуля зелена - 1 пучок (маленький)
- Braai - 1 пучок (маленький)
- Розмарин - 1/2 чайних ложки (сухий)
- Кейбер - 1/2 Ст. Ложки (сухий)
- Коньяк - 30-40 мілілітрів
- Помідори черрі - 12 штук
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
М'ясо наріжте стрічками і викладіть в глибоку посуд.
М'ясо посипте сухими спеціями. Зелену цибулю і кинзу дрібно наріжте.
Нарізану зелень додайте до м'яса. Ретельно перемішайте і в самому кінці додайте коньяк. Ще раз перемішайте. Затягніть плівкою і приберіть в холодильник на 3 годину.
Через 3 години дістаньте м'ясо, сіль за смаком.
Візьміть шампур, насадите край"м'ясної стрічки" , зробіть вигин, знову насадити, потім нанизати помідор, далі знову м'ясо. Таким чином у вас повинна вийти"гармошка" . Підготуйте все м'ясо.
Візьміть шампур, насадите край"м'ясної стрічки" , зробіть вигин, знову насадити, потім нанизати помідор, далі знову м'ясо. Таким чином у вас повинна вийти"гармошка" . Підготуйте все м'ясо.
Я смажу в електрошашличніце, протягом 20 хвилин. Під час обсмажування, проткніть помідори ножем, щоб сік стікав на м'ясо. М'ясо можна готувати і на мангалі.
Шашлик готовий!
Готовий шашлик подавайте гарячим, з пряними травами або овочевими салатами. Смачного!