Шашлик на травах
(покроковий рецепт з фото)
Всі знають, що для шашлику, м'ясо необхідно нарізати шматочками, замаринувати, додати цибулю і т.Д. Я пропоную відступити від класики і приготувати незвичайний шашлик на травах.
Запропонований рецепт шашлику можна приготувати як на електрошашличніце, так і на мангалі, природа. Головними спеціями маринаду вважаються кінза і розмарин, тому їх, краще не замінювати іншими травами.
- Свинина - 800 грам (будь-яка частина з жирком)
- Цибуля зелена - 1 пучок (маленький)
- Braai - 1 пучок (маленький)
- Розмарин - 1/2 чайних ложки (сухий)
- Кейбер - 1/2 Ст. Ложки (сухий)
- Коньяк - 30-40 мілілітрів
- Помідори черрі - 12 штук
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
М'ясо наріжте стрічками і викладіть в глибоку посуд.
М'ясо посипте сухими спеціями. Зелену цибулю і кинзу дрібно наріжте.
Нарізану зелень додайте до м'яса. Ретельно перемішайте і в самому кінці додайте коньяк. Ще раз перемішайте. Затягніть плівкою і приберіть в холодильник на 3 годину.