Сендвічі з яйцем і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Здавалося б, яку начинку можна зробити для бутербродів: ковбасу та сир. Додати майонез, зелень, мабуть, Усе. Але це не так, коли справа стосується американських сендвічів. Дивіться, що вийшло!
Я дізналася, як приготувати сендвічі з яйцем і беконом, зовсім недавно, і була вражена фантастичною ідеєю. Така закуска легко може перебувати в ресторанному меню. Соус Шрірача тут додає гостроти. Загалом, в складі справжня гамма смаків, кольорів і різних текстур. Дуже ситно!
- Яйце - 3 штуки
- Зелена цибуля, перо - 2 штуки
- Хліб для тостів - 4 скибочки
- Бекон - 6 скибочок
- Картопля - 1 штука
- Шпинат - 60 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Сир Чеддар - 45 грам
- Майонез - 45 грам
- Соус Шрірача - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
1. Картопля наріжте скибочками. Потім запікайте їх у духовці при 230 градусах протягом 20 хвилин, додавши масло, сіль і перець.
2. Поки картопля готується, наріжте окремо зелену і білу частину цибулі. Шпинат нарвіть. Соус перемішайте з майонезом.
3. Для 10 хвилин до готовності картоплі, додайте до нього бекон.
4. Тим часом в сковороді розігрійте оливкову олію. Викладіть в нього цибулю і шпинат. Готуйте 2 хвилини. Потім додайте вершкове масло і збиті яйця. Через 3 хвилини яєчня буде готова.
5. Хліб приготуйте в тостері або на сковороді до хрусткої скоринки. Потім на два шматочки розподіліть соус, далі яйце, шматочок сиру і бекон.
6. Тости закрийте другим шматочком хліба. Подавайте сендвічі з картоплею. Смачного сніданку!