Сендвічі з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Думаєте, sendvichi - це нудно? Зовсім ні! Я пропоную вам яскраві, оригінальні, а головне - ситні сендвічі з м'ясом, якими ви можете нагодувати будь-яку компанію.
Я жадала хороший бутерброд з стейком, з хорошим м'ясом і великою кількістю сиру. Придумала цікавий варіант з блакитним сиром - спробуйте, можливо вам теж сподобається. Звичайно, рецепт бутерброда з стейком складніше середньостатистичного, але воно того варто!
- Багет - 2 штуки
- Яловичий стейк - 700 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Сіль - 1 За смаком
- Чорний перець - 1 За смаком
- Червоний перець - 1 За смаком
- Паприка - 1 За смаком
- Гранульований часник - 1 За смаком
- Блакитний сир - 1 штука (можете використовувати ваш улюблений сир)
Наріжте цибулю і розтопіть пару столових ложок вершкового масла у великій сковороді на середньому вогні. Тушкуйте цибулю до золотистого кольору.
Рясно приправити стейки усіма спеціями тільки з обох сторін.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Поки духовка розігрівається, розріжте багет так, як показано це на фото і зсередини трохи намажте його м'яким вершковим маслом.
Покладіть хліб на деко, маслом вниз, щоб багет став трохи підсмаженими. Після чого відкладіть готовий багет в сторону.
Готовий лук теж відставте в сторону.
Розтопіть на деку шматочок вершкового масла і слідом викладіть стейки.
Як тільки вони стейки з одного боку дійдуть до готовності, переверніть їх на другу і доведіть до тієї прожарювання, яка ближче ваш смак.
Зніміть стейк з вогню і дайте йому постояти пару хвилин, після чого можете його нарізати .
Розкладіть нарізане м'ясо і готовий цибулю по багет.
Посипте зверху сиром і відправте на пару хвилин в духовку, щоб сир трохи підтанув.