Сендвічі з квасоляним пюре і курячим м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Важко знайти людину, якому не подобаються сендвічі. Їх дуже зручно брати на пікнік, на роботу чи на навчання. Приготуємо незвичайні, ситні і дуже смачні сендвічі з квасоляним пюре і курячим м'ясом.
Сендвічі - це дуже смачно і зручно. Адже коли потрібно швидко, але ситно перекусити, ми готуємо сендвіч. Їх дуже зручно брати з собою на роботу або на навчання в якості перекусу. Готують сендвічі з різними начинками, але я хочу вам розповісти, як приготувати незвичайні сендвічі з квасоляним пюре і курячим м'ясом. Готувати їх нескладно, а виходять вони ситні і неймовірно смачні.
- Печиво - 4 штуки
- Куряче філе - 2 штуки
- Квасоля варена - 400 грам (або консервована)
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Кмин - 1/2 чайних ложки
- Обкладинка - 1/4 чайних ложки
- Каєнський перець - 1/4 чайних ложки (за смаком)
- Борошно - 0, 5 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Сухарі - 1/2 склянки
- Fistashki - 1/2 склянки
- Авокадо - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Помідори - 2 штуки
- Огірок - 2 штуки
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
Куряче філе промиваємо під водою і просушують паперовим рушником. Потім кожне філе розрізаємо на дві частини і посипаємо сумішшю солі, кмину, кориці, паприка і перець.
У невеликій мисці збиваємо з сіллю яйця. В іншій змішуємо панірувальні сухарі і дрібно нарізані фісташки, а в третю миску викладаємо борошно.
Кожен шматочок курки обвалюють в борошні, потім - в яйці, а потім - в панірувальних сухарях з фісташками. Викладаємо на деко, застелений фольгою і змащений олією.
Відправляємо деко в розігріту до 200 градусів духовку, запікаємо філе 15 хвилин. Через 7-8 хвилин переверніть філе на іншу сторону.
Авокадо чистим, видаляємо у нього шкірку і кісточку і відправляємо м'якоть в чашу блендера. Робимо з нього пюре.
Потім в невеликій мисці змішуємо пюре з авокадо, сметану і сік лимона.
На сковороді з рослинним маслом обсмажити дрібно нарізану цибулю. Потім додаємо квасоля і подрібнений часник, пару хвилин обсмажуємо, помішуючи.
Готову квасолю подрібніть в пюре. Булочки розрізаємо навпіл, викладаємо на кожну нижню половину пюре з квасолі.
Потім викладаємо куряче філе, помідори і огірки, нарізані кружальцями. Другу половинку булочки щедро змащуємо соусом.
Потім збираємо дві половинки булочок. Сендвічі з квасоляним пюре і курячим м'ясом готові!