Сендвіч-лазіння
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви голодні, втомилися, а стояти біля плити і готувати вам не хочеться, тоді саме час перекусити смачним сендвічем або бутербродом. Саме таким рецептом і поділюся, як приготувати сендвіч-лазіння.
За смаком сендвіч дуже нагадує смак лазаньї, від цього і назва. Тільки якщо на приготування повноцінної лазаньї навіть з підготовлених інгредієнтів потрібен мінімум 1 час, то сендвіч можна зробити всього за 10 хвилин. Їжте його гарячим, можна відразу зі сковороди, а також можете взяти з собою, а потім розігріти його.
- Хліб - 2 скибочки
- Rikotta - 1 Ст. Ложка
- Моцарелла - 1-2 скибочок
- Соус "маринара" - 1, 5 Ст. Ложки
- Помідори - 1 штука
- Чорний перець - За смаком
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1. Намажте рикоттой один шматочок хліба, а на другий покладіть шматочок моцарели.
2. Промийте і поріжте помідор. Викладіть помідор на один шматочок хліба, на другий нанесіть соус "маринара", поперчіть, з'єднайте шматочки в сендвіч.
3. Розігрійте сковороду з оливковою олією, обсмажте сендвіч з двох сторін протягом 4-5 хвилин до отримання золотистої скоринки.
4. Сендвіч подавайте до столу гарячим.