Щука в фользі на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете запекти на природі рибку, придивіться до цього простого і дуже смачному варіанту, як приготувати щуку в фользі на вугіллі. Соковита, ароматна і апетитна риба без клопоту!
Цей рецепт гарний тим, що щука не вимагає тривалого маринування. Після того, як її загорнули в фольгу, можна відразу відправлятися на природу. Крім того, таким чином можна запекти її на рибалці. Трохи спецій, зелені і кілька скибочок лимона - більше нічого не треба, щоб зберегти істинний смак.
- Щука - 1 штука
- Лимон - 2 скибочки
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (для риби)

Підготуйте інгредієнти, які нам знадобляться.

Щуку вимийте, очистіть, обов'язково видаліть зябра.

З усіх боків натріть сіллю і трохи спеціями для риби.

З кожного боку зробіть невеликі надрізи на тушці і вкладіть туди по маленькому шматочку лимона.

У черевце вкладіть скибочку лимона і гілочку петрушки. Багато зелені не варто використовувати, вона дасть зайву вологу.

Викладіть щуку на лист фольги.

І щільно загорніть.

Тепер можна зайнятися мангалом.

Викладіть рибку на вугілля і млоїте до готовності, перевертаючи періодично. У мене пішло близько 45 хвилин.

Ось така краса вийшла. Смачного!