Щука в фользі на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете запекти на природі рибку, придивіться до цього простого і дуже смачному варіанту, як приготувати щуку в фользі на вугіллі. Соковита, ароматна і апетитна риба без клопоту!
Цей рецепт гарний тим, що щука не вимагає тривалого маринування. Після того, як її загорнули в фольгу, можна відразу відправлятися на природу. Крім того, таким чином можна запекти її на рибалці. Трохи спецій, зелені і кілька скибочок лимона - більше нічого не треба, щоб зберегти істинний смак.
- Щука - 1 штука
- Лимон - 2 скибочки
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (для риби)
Підготуйте інгредієнти, які нам знадобляться.
Щуку вимийте, очистіть, обов'язково видаліть зябра.
З усіх боків натріть сіллю і трохи спеціями для риби.
З кожного боку зробіть невеликі надрізи на тушці і вкладіть туди по маленькому шматочку лимона.
У черевце вкладіть скибочку лимона і гілочку петрушки. Багато зелені не варто використовувати, вона дасть зайву вологу.
Викладіть щуку на лист фольги.
І щільно загорніть.
Тепер можна зайнятися мангалом.
Викладіть рибку на вугілля і млоїте до готовності, перевертаючи періодично. У мене пішло близько 45 хвилин.
Ось така краса вийшла. Смачного!