Рецепт Щучі котлети фото

Щучі котлети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Щука
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу порадити всім любителям риби класний варіант, як приготувати щучьі котлети з сиром. Соковиті, ніжні і дуже смачні - для обіду або вечері саме те, що потрібно.

Опис приготування:

В цей рецепт приготування щучих котлет для родзинки доданий сир і вершкове масло. Ви можете вибрати для себе той варіант, який вам більше до душі. Втім, такі котлетки можна робити і без начинки, буде теж дуже смачно. Для панірування використовуються не тільки сухарі, але і борошно.

  • Філе щуки - 1 кілограм
  • Сало - 250 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Часник - 5-7 зубчиків
  • Хліб - 4-5 скибочок
  • Молоко - 1 Склянка
  • Зелень - 1 пучок
  • Яйце - 2-3 штук
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 щіпка
  • Спеції - 1 щіпка
  • Сир - 50 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
щучі котлети - фото крок 1
1. Для того, щоб приготувати щучьі котлети в домашніх умовах, необхідний ось такий набір інгредієнтів.
щучі котлети - фото крок 2
2. Для початку необхідно очистити рибу, відокремити філе і пропустити його через м'ясорубку. Скибочки хліба залийте молоком. Очистіть цибулю і часник, підготуйте невеликий шматочок сала, щоб котлетки були соковитіше.
щучі котлети - фото крок 3
3. Всі використовувані інгредієнти пропустіть через м'ясорубку. Vbeyte яйця, посоліть і поперчіть за смаком, додайте спеції. Все як слід перемішайте.
щучі котлети - фото крок 4
4. Вологими руками сформуйте невеликі котлетки. Наріжте маленькими кубиками сир і вершкове масло. Помістіть в центр, utopiv килим.
щучі котлети - фото крок 5
5. І ще раз надайте їм потрібну форму. Обваляйте з усіх боків в панірувальних сухарях. Розігрійте на сковороді трохи рослинного масла.
щучі котлети - фото крок 6
6. Ось і весь секрет, як зробити щучьі котлети. Залишилося тільки обсмажити їх на середньому вогні до рум'яної скоринки. До столу подавайте котлетки з гарніром, соусом або свіжими овочами.

Схожі рецепти