Щучі котлети
(покроковий рецепт з фото)
Хочу порадити всім любителям риби класний варіант, як приготувати щучьі котлети з сиром. Соковиті, ніжні і дуже смачні - для обіду або вечері саме те, що потрібно.
В цей рецепт приготування щучих котлет для родзинки доданий сир і вершкове масло. Ви можете вибрати для себе той варіант, який вам більше до душі. Втім, такі котлетки можна робити і без начинки, буде теж дуже смачно. Для панірування використовуються не тільки сухарі, але і борошно.
- Філе щуки - 1 кілограм
- Сало - 250 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Часник - 5-7 зубчиків
- Хліб - 4-5 скибочок
- Молоко - 1 Склянка
- Зелень - 1 пучок
- Яйце - 2-3 штук
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 щіпка
- Спеції - 1 щіпка
- Сир - 50 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Панірувальні сухарі - 100 грам
1. Для того, щоб приготувати щучьі котлети в домашніх умовах, необхідний ось такий набір інгредієнтів.
2. Для початку необхідно очистити рибу, відокремити філе і пропустити його через м'ясорубку. Скибочки хліба залийте молоком. Очистіть цибулю і часник, підготуйте невеликий шматочок сала, щоб котлетки були соковитіше.
3. Всі використовувані інгредієнти пропустіть через м'ясорубку. Vbeyte яйця, посоліть і поперчіть за смаком, додайте спеції. Все як слід перемішайте.
4. Вологими руками сформуйте невеликі котлетки. Наріжте маленькими кубиками сир і вершкове масло. Помістіть в центр, utopiv килим.
5. І ще раз надайте їм потрібну форму. Обваляйте з усіх боків в панірувальних сухарях. Розігрійте на сковороді трохи рослинного масла.
6. Ось і весь секрет, як зробити щучьі котлети. Залишилося тільки обсмажити їх на середньому вогні до рум'яної скоринки. До столу подавайте котлетки з гарніром, соусом або свіжими овочами.