Щи зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами класичним рецептом щей зі свининою. Виходить дуже ситне і ароматне перша страва, яке подобається навіть дітям! А ви самі знаєте, як часто діти не хочуть їсти першу. Рекомендую!
Я, звичайно, не можу сказати, що це найшвидший рецепт приготування щей зі свининою з усіх існуючих, але воно того варто! Виходить дуже ситне, по-справжньому наваристий і ароматне перша страва. Так що не полінуйтеся, а приготуйте, - ваші гості і домочадці будуть просто в захваті від таких томлений щей зі свининою в домашніх умовах! Спробуйте, не пошкодуєте!
- Капуста квашена - 1 кілограм
- Свинина - 1 кілограм
- Картопля - 1 штука (або дві маленьких)
- Цибуля - 3 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець горошком - 10 штук
- Спеції - За смаком

1. Викладаємо на дно казанка капусту, потім - цілу очищену картоплину, потім м'ясо, цибуля півкільцями, перець, лавровий лист і спеції за смаком. Заливаємо водою і ставимо на плиту.

2. Закриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо 5 годин.

3. Через цей час дістаємо свинину і картопля. М'ясо ріжемо шматочками, а картопля розминаємо виделкою або товкачиком. Закладаємо назад в казан.

4. І ось тепер вже можна заправляти щі томатною пастою і зеленню за смаком і подавати!