Рецепт Самса з покупного листкового тіста фото

Самса з покупного листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Тісто, М'ясо, Свинина, Фарш, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка

Листкове тісто нескладне в приготуванні, але потрібно витратити багато часу. В такому випадку мене рятує магазинне. Записуйте, як приготувати самсу з покупного листкового тіста. Смачно і ситно!

Звичайно випічка з тіста, що приготували своїми руками, набагато смачніше і корисніше, але іноді можна трохи схитрувати. Листкове тісто, як і дріжджове, вимагає часу, але дріжджове підходить саме по собі, а ось листкове потрібно катати самостійно, часто цей процес найбільш трудомісткий. Добре, що сучасні магазини пропонують широкий вибір тесту, можна вибрати більш якісне і відповідне.

  • Свинячий фарш - 0, 5 кілограма
  • Мал - 100 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Листкове тісто - 0, 5 кілограма
  • Сир - 200 грам
  • Морквина - 1 штука
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Яйце - 1 штука
самса з покупного листкового тіста - фото крок 1
1. Весь цибулю чищу і подрібнюю в блендері, можна через м'ясорубку.
самса з покупного листкового тіста - фото крок 2
2. В результаті виходить ось така однорідна кашка, без великих шматків.
самса з покупного листкового тіста - фото крок 3
3. Фарш використовую зі свинини, але підійде і будь-який інший. Перекладаю його в миску і розминають.
самса з покупного листкового тіста - фото крок 4
4. У миску до фаршу додаю подрібнену цибулю і моркву (потерту на крупній тертці), перемішую.
самса з покупного листкового тіста - фото крок 5
5. Мал промиваю і відварюю до готовності, потім перекладаю його до фаршу, за смаком додаю спеції (сушений часник, кріп, петрушка).
самса з покупного листкового тіста - фото крок 6
6. Гарненько перемішую масу.
самса з покупного листкового тіста - фото крок 7
7. Сковороду з рослинним маслом ставлю на вогонь, обсмажую фарш близько 20 хвилин.
самса з покупного листкового тіста - фото крок 8
8. Твердий сир подрібнюю на крупній тертці.
самса з покупного листкового тіста - фото крок 9
9. Додаю подрібнений сир в гарячий фарш і перемішую.
самса з покупного листкового тіста - фото крок 10
10. Готове листкове тісто розкочують тонко, потім нарізаю смужками, які, в свою чергу, нарізаю квадратиками.
самса з покупного листкового тіста - фото крок 11
11. У кожен квадратик ложкою кладу трохи начинки.
самса з покупного листкового тіста - фото крок 12
12. Защипують краї тіста у вигляді трикутника і щільно скріплюю їх, потім змащую збитим яйцем для отримання рум'яної скоринки і викладаю на деко.
самса з покупного листкового тіста - фото крок 13
13. Випікаю в розігрітому до 180 градусів духовці 30 хвилин і подаю до столу гарячими.

Схожі рецепти