Самса з листкового тіста з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся класичним рецептом самси з листкового тіста з куркою. Блюдо дуже соковите і смачне. При цьому готувати так просто, що впорається навіть дитина і новачок на кухні. Вам сподобається, раджу!
Рецепт приготування самси з листкового тіста з куркою сподобається всім, хто любить швидкі страви. Такі смачні і ситні блюда нескладно готувати, і дуже приємно наминати за дві щоки. Після важкого робочого дня такий швидкий вечерю для всієї родини - Саме те, що треба!
- Тісто листкове бездріжджове - 500 грам(1 упаковка)
- Куряче філе - 400 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
- Кунжут чорний - За смаком
1. Курку, зелень і подрібнену цибулю обсмажити на олії в спеціях. У мене це зелена цибуля, Braai, і кмин як спеція.
2. Тісто розкачати, ділимо на шматочки однакового розміру. По центру кожного викладаємо начинку. Zashtipиvaem кінець, як на картинку - повинен вийде трикутник.
3. Кожну самсу викладаємо на деко і змащуємо рослинним маслом зверху. Випікаємо при 180 градусах в духовці приблизно 40 хвилин.
4. При подачі посипаємо чорним кунжутом і подаємо!