Рецепт Самса з листкового тіста з куркою фото

Самса з листкового тіста з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
Тісто , Птах , Курка , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На швидку руку
Випічка
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 50 хв.

Поділюся класичним рецептом самси з листкового тіста з куркою. Блюдо дуже соковите і смачне. При цьому готувати так просто, що впорається навіть дитина і новачок на кухні. Вам сподобається, раджу!

Опис приготування:

Рецепт приготування самси з листкового тіста з куркою сподобається всім, хто любить швидкі страви. Такі смачні і ситні блюда нескладно готувати, і дуже приємно наминати за дві щоки. Після важкого робочого дня такий швидкий вечерю для всієї родини - Саме те, що треба!

  • Тісто листкове бездріжджове - 500 грам(1 упаковка)
  • Куряче філе - 400 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Кунжут чорний - За смаком
самса з листкового тіста з куркою - фото крок 1
1. Курку, зелень і подрібнену цибулю обсмажити на олії в спеціях. У мене це зелена цибуля, Braai, і кмин як спеція.
самса з листкового тіста з куркою - фото крок 2
2. Тісто розкачати, ділимо на шматочки однакового розміру. По центру кожного викладаємо начинку. Zashtipиvaem кінець, як на картинку - повинен вийде трикутник.
самса з листкового тіста з куркою - фото крок 3
3. Кожну самсу викладаємо на деко і змащуємо рослинним маслом зверху. Випікаємо при 180 градусах в духовці приблизно 40 хвилин.
самса з листкового тіста з куркою - фото крок 4
4. При подачі посипаємо чорним кунжутом і подаємо!

Схожі рецепти