Самса з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати самсу з листкового дріжджового тіста на швидку руку. Виходить смачне, ситне блюдо, яке стане чудовою альтернативою приїлися обідів на кшталт картоплі і котлет. Раджу!
Цей простий рецепт самси з листкового дріжджового можна зробити навіть ще більш простим і легким: замість сирої картоплі візьміть відвареної, тоді запікати треба буде навіть не 40 хвилин, а якихось двадцять чи навіть п'ятнадцять. Словом, спробуйте і так, і так, а потім самі для себе вирішите, що вам простіше і легше. Хай щастить!
- Фарш - 300 грам
- Картопля - 200 грам
- Тісто листкове - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Тісто поки залишимо розморожувати. Змішаємо для начинки фарш, картоплю, порізану кубиками, а також подрібнену цибулю і спеції.
2. Тісто розкачати, за допомогою склянки виріжемо однакові кружечки. Розміщуємо по центру начинку і защипувати краю, щоб в результаті у нас вийшли трикутники.
3. При 200 градусах в духовці випікаємо 30-40 хвилин, поки картопля всередині не стане м'якою.
4. От і все! приємною готування!