Салат зі свіжою капустою
(покроковий рецепт з фото)
Більшість вітамінів не залишається в овочах, якщо вони піддаються тепловій обробці. Тому є свіжі набагато корисніше, і їх обов'язково потрібно включати в раціон. Це я і зробила в своєму рецепті.
І тепер я хочу поділитися з вами тим, як приготувати салат зі свіжою капустою і морквою. Просте блюдо на швидку руку підійде для вегетаріанців і пісного харчування. За бажанням додайте ріпчасту цибулю. Заправка найпростіша: рослинне масло зі спеціями. Все просто і дуже смачно.
- Білокачанна капуста - 450 грам
- Морква - 2-3 штук
- Рослинна олія - 1/3 склянки
- Насіння селери - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Капусту промийте і наріжте.
Добре пам'ятаєте її з сіллю у великій мисці, щоб вона пустила сік.
Чистий, промийте і натріть на великій тертці моркву. Додайте її до капусти.
Додайте в салат перець і насіння селери. Все ретельно перемішайте.
Заправте салат олією і ще раз перемішайте. Смачного!