Салат з капустою свіжою
(покроковий рецепт з фото)
Весна - пора, коли наш організм вимагає виключно свіжих овочів і фруктів. Саме час дізнатися, як приготувати салат з капустою свіжою. Поживна, корисне і дуже апетитне блюдо перед вами.
Найсмачніший і свіжий салат готується з таких же свіжих продуктів. Свіжа капуста, зелена цибуля і часник багаті вітамінами, які так необхідні нашому організму після тривалої зими. В якості заправки я не обмежуюся одним лише оливковою олією, а додаю трохи оцту і соєвого соусу, так набагато ситніше!
- Капуста - 1 кілограм
- Цибуля зелена - 2-3 штук (пір'я)
- Часник - 2 зубчики
- Оцет винний - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1/2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Кунжут - 1 За смаком
Капусту ретельно промийте і дрібно наріжте. Посоліть і пам'ятайте її руками.
Подрібніть зелену цибулю, додайте до капусти. Часник пропустіть через прес. Додайте сіль і цукор, заправте салат оливковою олією, оцтом і соєвим соусом.
Перемішайте і присипте кунжутом. Смачного!