Салат зі свіжою капустою і огірком
(покроковий рецепт з фото)
Цей весняно-літній салат ідеальний, адже готується він легко, швидко і просто, а підходить практично до всього. Такий салат можна приготувати і на обід, і на природу до шашликів, або як легку вечерю.
Цей салат - один з найпопулярніших і найулюбленіших. І адже не дарма! Готується такий салат дуже швидко, виходить соковитим і смачним, подати його до столу можна в будь-який час доби і з будь-якого приводу, та й інгредієнти для салату цілком доступні. Багато прекрасно знають, як зробити такий салат. А ось молоді, початківці кулінари дізнаються, як приготувати салат зі свіжою капустою і огірком, з цього рецепта.
- Свіжа білокачанна капуста - 500-600 грам
- Огірок свіжий - 1-2 штук
- Зелена цибуля - 3-4 штук
- Зелень кропу - 20 грам
- Майонез або сметана - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 2-3 Щепоток (за смаком)
Помиємо цибулю, огірок, зелень кропу. Дрібною соломкою нашаткувати капусту.
Посолити капусту і злегка пам'ятаємо, нехай пустить сік і стане трохи м'якше.
Нарізаємо огірки скибочками або соломкою.
Покришимо зелена цибулька.
І зелень кропу.
Змішаємо все з майонезом або сметаною.
І подаємо до столу. Смачного!