Борщ зі свіжою капустою
(покроковий рецепт з фото)
Борщ зі свіжою капустою - мабуть, найпопулярніша варіація цього традиційної української страви. Розповідаю, як приготувати борщ зі свіжою капустою правильно - так, щоб не розчаруватися.
Борщ зі свіжою капустою, приготовленої на курячому бульйоні, - легкий і корисний. Борщ зварений не тільки зі свіжою капустою, але і зі свіжими помідорами, тому він дуже смачний. Я його готую в основному влітку, оскільки це легша версія борщу. Борщ зі свіжою капустою можна готувати на м'ясному або овочевому бульйоні. Розповідаю, як це зробити Бажаю удачі в приготуванні!
- Капуста - 400 грам
- Курка - 1 штука (невелика)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Буряк варена - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
- Помідори - 3 За смаком (або томатна паста)
Варити бульйон з курки 30 хвилин.
Готову курку дістати з бульйону, остудити і порізати на шматки.
У бульйон додати нарізану кубиками бульйон.
Через 5 хвилин додати перець болгарський.
Додати нашатковану соломкою капусту і варити 10 хвилин.
Обсмажити цибулю з морквою, додати перетерті томати. Гасити п'ять хвилин.
У каструлю влити зажарку з цибулею, додати нарізану варений буряк. Довести до кипіння.
Додати зелень, вимкнути піч і настояти під закритою кришкою 15 хвилин.
Подати борщ з шматочками курки і сметаною. Смачного!