Борщ зі свининою і свіжою капустою
(покроковий рецепт з фото)
Будь-господині ПОНАБ рцепт, як приготувати борщ зі свининою і свіжою капустою. Універсальний ситний суп, який потрібно вміти готувати будь-якій жінці. Це улюблене багатьма страва української кухні.
Зі спецій в такий суп мені подобається додавати сушений кріп, він добре поєднується з ароматом з капустою. Крім того, для більш насиченого смаку можна покласти бульониий кубик (я зазвичай використовую зі смаком яловичини).
Для такого борщу краще використовувати свинину на кісточці, щоб бульйон був ароматні.
- Свинина на кісточці - 500 грам
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Капуста - 0, 5 штуки(polkochana)
- Паста томатна - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Для початку промиваємо м'ясо, наливаємо в каструлю воду і починаємо варити бульйон (хвилин 40).
Підготуємо овочі: морква трьом на тертці, цибулю ріжемо дрібно, капусту шаткуємо, а картопля нарізаємо кубиками.
Дістаємо м'ясо і закладаємо картоплю. Коли м'ясо трохи охолоне, розберемо його на шматочки.
Робимо зажарку: на маслі обсмажуємо до золотистого кольору цибулю і моркву, потім додаємо все це в суп. Туди ж відправляємо томатну пасту, м'ясо і закладаємо капусту. Додаємо сіль, трохи перцю і улюблені спеції за смаком. Варимо до м'якості капусти.