Рецепт Борщ зі свининою і свіжою капустою фото

Борщ зі свининою і свіжою капустою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Капуста , Картопля , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Будь-господині ПОНАБ рцепт, як приготувати борщ зі свининою і свіжою капустою. Універсальний ситний суп, який потрібно вміти готувати будь-якій жінці. Це улюблене багатьма страва української кухні.

Опис приготування:

Зі спецій в такий суп мені подобається додавати сушений кріп, він добре поєднується з ароматом з капустою. Крім того, для більш насиченого смаку можна покласти бульониий кубик (я зазвичай використовую зі смаком яловичини).

Для такого борщу краще використовувати свинину на кісточці, щоб бульйон був ароматні.

  • Свинина на кісточці - 500 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Капуста - 0, 5 штуки(polkochana)
  • Паста томатна - 4 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
борщ зі свининою і свіжою капустою - фото крок 1
Для початку промиваємо м'ясо, наливаємо в каструлю воду і починаємо варити бульйон (хвилин 40).
борщ зі свининою і свіжою капустою - фото крок 2
Підготуємо овочі: морква трьом на тертці, цибулю ріжемо дрібно, капусту шаткуємо, а картопля нарізаємо кубиками.
борщ зі свининою і свіжою капустою - фото крок 3
Дістаємо м'ясо і закладаємо картоплю. Коли м'ясо трохи охолоне, розберемо його на шматочки.
борщ зі свининою і свіжою капустою - фото крок 4
Робимо зажарку: на маслі обсмажуємо до золотистого кольору цибулю і моркву, потім додаємо все це в суп. Туди ж відправляємо томатну пасту, м'ясо і закладаємо капусту. Додаємо сіль, трохи перцю і улюблені спеції за смаком. Варимо до м'якості капусти.

Схожі рецепти