Рецепт Капусняк зі свіжою капустою фото

Капусняк зі свіжою капустою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Капуста , Лаваш
Вегетаріанське харчування
На обід
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Готуємо шикарний капусник зі свіжою капустою - пиріг, який виходить неймовірно смачним, дивовижним, ніжним, апетитним. Подавати пиріг можна до чаю або з супом.

Опис приготування:

За основу пирога візьмемо капусту, протушкувати її трохи, додамо спеції. Роль тесту в нашому варіанті буде виконувати лаваш, також зробимо яєчну заливку. Результат буде - пальчики оближеш. Пиріг ви можете запропонувати як дорослим, так і діткам. Обов'язково візьміть рецепт на замітку, думаю, ви їм скористаєтеся не раз.

  • Капуста - 300 грам
  • Лаваш - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Йогурт - 70 мілілітрів
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
капусняк зі свіжою капустою - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти за списком.
капусняк зі свіжою капустою - фото крок 2
Капусту нашаткуйте, тушкуйте на сковороді протягом 30 хвилин.
капусняк зі свіжою капустою - фото крок 3
У миску вбийте кілька курячих яєць і додайте йогурт.
капусняк зі свіжою капустою - фото крок 4
Збовтайте всі інгредієнти до однорідності, додайте сіль і перець.
капусняк зі свіжою капустою - фото крок 5
Один лаваш порвіть на невеликі шматочки і перекладіть в яєчну суміш.
капусняк зі свіжою капустою - фото крок 6
Форму для духовки викладіть лавашем, викладіть капусту.
капусняк зі свіжою капустою - фото крок 7
Поверх капусти викладіть лаваш з яєчної сумішшю. За бажанням можна посипати майбутній пиріг насінням кунжуту і льону. Запікайте пиріг в духовці 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.
капусняк зі свіжою капустою - фото крок 8
Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти