Капусняк зі свіжою капустою
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо шикарний капусник зі свіжою капустою - пиріг, який виходить неймовірно смачним, дивовижним, ніжним, апетитним. Подавати пиріг можна до чаю або з супом.
За основу пирога візьмемо капусту, протушкувати її трохи, додамо спеції. Роль тесту в нашому варіанті буде виконувати лаваш, також зробимо яєчну заливку. Результат буде - пальчики оближеш. Пиріг ви можете запропонувати як дорослим, так і діткам. Обов'язково візьміть рецепт на замітку, думаю, ви їм скористаєтеся не раз.
- Капуста - 300 грам
- Лаваш - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Йогурт - 70 мілілітрів
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти за списком.
Капусту нашаткуйте, тушкуйте на сковороді протягом 30 хвилин.
У миску вбийте кілька курячих яєць і додайте йогурт.
Збовтайте всі інгредієнти до однорідності, додайте сіль і перець.
Один лаваш порвіть на невеликі шматочки і перекладіть в яєчну суміш.
Форму для духовки викладіть лавашем, викладіть капусту.
Поверх капусти викладіть лаваш з яєчної сумішшю. За бажанням можна посипати майбутній пиріг насінням кунжуту і льону. Запікайте пиріг в духовці 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.
Приємного вам апетиту!