Салат зі свіжими печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Я люблю всякі гриби, але найчастіше за все беру шампіньйони, вони доступні і легко готуються. Тут покажу вам, як приготувати салат зі свіжими шампіньйонами. Звичайно, потрібні гриби хорошої якості.
Такий салат готувати швидко і просто. Іноді я їм його на полуденок, а іноді готую собі на вечерю, наприклад, омлет і їм його з цим свіжим грибним салатом.
Спробуйте приготувати заправку з рекомендованою мною пропорцією інгредієнтів, а потім можете, наприклад, додавати більше або менше лимонного соку на свій смак.
- Йогурт грецький - 4 Ст. Ложки
- Цибуля зелена - 2-3 штук (пір'я)
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Печериці - 250 грам
- Сіль, перець - За смаком
Спершу приготуємо заправку. Змішуємо йогурт з соком лимона, додаємо трохи солі, перцю, дрібно ріжемо цибулю.
Підготуйте гриби. Ніжки зріжте на 2/3, промийте грибочки, зніміть з капелюшків шар шкірки.
Тепер наріжте гриби тонкими пластинками і викладіть в салатник.
Залишилося лише заправити грибочки йогуртовим соусом і все перемішати. Смачного!