Салат зі стручкової квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Цей ніжний теплий салат підійде для обіду, полудня або легкого вечері. Крім цього, простий рецепт салату зі стручкової квасолею порадує вас вишуканими гастрономічними враженнями і відсутністю складнощів в приготуванні!
Салатик виходить дуже пікантний, легкий, але в той же час ситний. Головне завдання в процесі приготування - простежити, щоб теплі інгредієнти (курка і квасоля) зберегли свою температуру до самої подачі. Тримайте їх в закритому посуді, а ще краще - поставте в злегка нагріту духовку.
Доступність інгредієнтів робить рецепт приготування цього салату зі стручкової квасолею легко відтвореним практично в будь-яких умовах. Так що проблем у вас виникнути не повинно До речі, курку для цього салату можна не тільки посмажити, але і зварити - тоді він вийде практично дієтичним. А при відсутності винного оцту замініть його лимонним соком - вийде нітрохи не гірше.
Ну, начебто все! поїхали?
- Фасоль стручковая - 300 грам
- Куряче філе або грудка - 1 штука
- Помідори - 150 грам (найкраще черрі)
- Пекінська капуста - 150 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Оцет винний - 1-2 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
- Кунжут - За смаком
- Зелена цибуля - За смаком
- Часник - 2 зубчики