Салат з тунцем і стручкової квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.
Цікавий салат з мінімальною кількістю інгредієнтів прекрасно може служити заміною обіду або вечері. Риба і овочі - прекрасне поєднання! Заправляється салат оливковою олією, що робить його ще і корисним.
Опис приготування:
Щоб салат виглядав красивіше, краще використовувати перепелині яйця. Заправляти такий салат можна будь-яким рослинним маслом. А за бажанням, і майонезом.
- Фасоль стручковая - 200 грам
- Тунець консервований - 180 грам
- Яйце куряче варене - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
1. З тунця злийте рідину, розімніть виделкою і покладіть в салатник.
2. Квасоля відваріть до готовності. Воду злийте і викладіть в салатницю.
3. Яйця наріжте часточками і теж додайте в салатницю, залишивши кілька часточок для прикраси.
4.. Додати сіль, заправте маслом і прикрасьте часточками яєць. Смачного!