Рецепт Салат з тунцем і стручкової квасолею фото

Салат з тунцем і стручкової квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Бобові , Квасоля , Яйця , Тунець
Дієтичне харчування , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Цікавий салат з мінімальною кількістю інгредієнтів прекрасно може служити заміною обіду або вечері. Риба і овочі - прекрасне поєднання! Заправляється салат оливковою олією, що робить його ще і корисним.

Опис приготування:

Щоб салат виглядав красивіше, краще використовувати перепелині яйця. Заправляти такий салат можна будь-яким рослинним маслом. А за бажанням, і майонезом.

  • Фасоль стручковая - 200 грам
  • Тунець консервований - 180 грам
  • Яйце куряче варене - 4 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
салат з тунцем і стручкової квасолею - фото крок 1
1. З тунця злийте рідину, розімніть виделкою і покладіть в салатник.
салат з тунцем і стручкової квасолею - фото крок 2
2. Квасоля відваріть до готовності. Воду злийте і викладіть в салатницю.
салат з тунцем і стручкової квасолею - фото крок 3
3. Яйця наріжте часточками і теж додайте в салатницю, залишивши кілька часточок для прикраси.
салат з тунцем і стручкової квасолею - фото крок 4
4.. Додати сіль, заправте маслом і прикрасьте часточками яєць. Смачного!

Схожі рецепти