Рецепт Салат з яловичиною та солоними огірками фото

Салат з яловичиною та солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Огірок , Солоний огірок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 35 хв.

Іноді нові страви виходять самі собою, коли використовуєш просто то, що є під рукою. Ось саме такий, простий і ситний варіант салату я хочу вам запропонувати повторити на вашій кухні.

Опис приготування:

Ця страва з легким натяком на азіатську кухню, так що якщо вам подобається смак соєвого соусу, то сміливо беріть рецепт на замітку. Поєднання м'яса і овочів - це класика, яка в даному випадку чудово працюєш. Отже, хочу розповісти вам, як приготувати салат з яловичиною і солоними огірками. Запам'ятовуйте!

  • Яловичина - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Огірки солені - 2-3 штук
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
1
М'ясо вимийте і висушіть. Наріжте тонкими смужками.
2
Викладіть на сковороду з розігрітим маслом і обсмажте до рум'яної скоринки.
3
На сковороду додайте ще трішки масла і викладіть цибулю, нарізаний тонкими часточками. Обсмажте до прозорості.
4
Моркву очистіть і натріть на тертці для корейської моркви або наріжте тонкими брусочками. Додайте на сковороду і смажте, помішуючи, хвилин 5.
5
Слідом викладіть нарізані огірочки, продовжуйте обсмажувати овочі на середньому вогні.
6
Готові овочі зніміть з вогню і остудіть трохи.
7
Для заправки з'єднайте пропущений через прес часник з соєвим соусом. Додайте перець за смаком і ретельно перемішайте. Додайте заправку в салат, акуратно перемішайте і можна подавати до столу.

Схожі рецепти