Салат з яловичиною та солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
Іноді нові страви виходять самі собою, коли використовуєш просто то, що є під рукою. Ось саме такий, простий і ситний варіант салату я хочу вам запропонувати повторити на вашій кухні.
Ця страва з легким натяком на азіатську кухню, так що якщо вам подобається смак соєвого соусу, то сміливо беріть рецепт на замітку. Поєднання м'яса і овочів - це класика, яка в даному випадку чудово працюєш. Отже, хочу розповісти вам, як приготувати салат з яловичиною і солоними огірками. Запам'ятовуйте!
- Яловичина - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Огірки солені - 2-3 штук
- Часник - 2-4 зубчиків
- Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
1
М'ясо вимийте і висушіть. Наріжте тонкими смужками.
2
Викладіть на сковороду з розігрітим маслом і обсмажте до рум'яної скоринки.
3
На сковороду додайте ще трішки масла і викладіть цибулю, нарізаний тонкими часточками. Обсмажте до прозорості.
4
Моркву очистіть і натріть на тертці для корейської моркви або наріжте тонкими брусочками. Додайте на сковороду і смажте, помішуючи, хвилин 5.
5
Слідом викладіть нарізані огірочки, продовжуйте обсмажувати овочі на середньому вогні.
6
Готові овочі зніміть з вогню і остудіть трохи.
7
Для заправки з'єднайте пропущений через прес часник з соєвим соусом. Додайте перець за смаком і ретельно перемішайте. Додайте заправку в салат, акуратно перемішайте і можна подавати до столу.