Салат з яловичиною та буряком
(покроковий рецепт з фото)
Салат з яловичиною та буряком я відношу до розряду повсякденних і дуже корисних. Добре його робити в зиязикай час, коли інших овочів на своєму городі немає. Салат ситний і смачний, хоч і простий.
Салат з яловичиною та буряком формують шарами, можна це робити в широких креманках. Для соусу змішайте сметану або йогурт, гірчицю, мед і сіль. Якщо будете подавати порціями, то салат годі й заправляти і буряк укладають в останню чергу, щоб не забарвилися всі верстви. Заправку в цьому випадку викладають поруч. Простий салат з яловичиною і буряком можна подати красиво! совій: буряк і яловичину відваріть заздалегідь.
Успіхів і приємного апетиту!
- Буряк - 1 штука
- Яловичина - 70-90 грам
- Огірок маринований - 1 штука
- Солодкий цибуля - 1 штука (за смаком)
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Гірчиця дижонская - 1 Чайна ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
Буряк відварити.
М'ясо відварити до м'якості.
Буряк відварну порізати кубиками.
Для салату потрібен солодкий лук.
М'ясо, огірки, цибулю порізати.
Салат змішати із заправкою і красиво сформувати.