Французький салат з буряком
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо французький салат з буряком - це оригінальний салат, який підійде до святкового столу. Соус для салату можна зробити оригінальний, наприклад, з часником або спеціями.
Основа салату - овочі, головний з яких - буряк, вона задає солодкувату нотку і приємний присмак страви. Також додамо огірки, капусту, перець, сир і курку. Майонез можна замінити соусом. Фішка салату в тому, що викладається він невеликими купками. Подавати салат можна на обід або вечерю, а можна і просто на святковий стіл.
- Буряк - 150 грам
- Куряче філе - 80 грам
- Огірки - 70 грам (свіжі)
- Пекінська капуста - 40 грам
- Сир твердий - 60 грам (твердий)
- Солодкий перець - 60 грам
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Буряк заздалегідь відваріть і остудіть, чистий. Далі наріжте буряк невеликими смужками. Пекінську капусту сполосніть і наріжте смужками, викладіть поруч з буряком - невеликими купками.
Огірок сполосніть і просушіть, наріжте смужками, укладіть наступної купкою, поруч з буряком.
Солодкий перець очистіть від насіння і наріжте смужками. Сир твердий наріжте смужками, покладіть разом з перцем на тарілку.
Додайте в салат курку, нарізану смужками.
Соус встановіть в невеликої ємності по центру страви. Салат подавати до столу можна відразу.
Смачного!