Рецепт Французький морквяний салат фото

Французький морквяний салат
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Морква
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Зовсім простий салат готується на раз-два. А яким же він виходить ароматним, соковитим і шалено смачним! Вся справа в незвичайній заправці, яка надає французькому морквяного салату пікантності.

Головна родзинка цього досить-таки простого, але дуже смачного морквяного салату - заправка. Саме вона надає французькому салату неймовірну соковитість, пікантність і незвичайний смак. У рецепті я розповім вам, як приготувати французький морквяний салат. Обов'язково запишіть рецепт в свою кулінарну книгу, адже такого смачного і простого салату ви ще не зустрічали.

  • Морква - 300 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Петрушка - 2-3 штук (гілочки)
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Мед - 1-2 Ст. Ложок
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
французький морквяний салат - фото крок 1
1. Морковь чистим, моєму і трьом на крупній тертці.
французький морквяний салат - фото крок 2
2. Петрушку нарізаємо дрібно, ріпчаста цибуля теж нарізаємо дрібними шматочками.
французький морквяний салат - фото крок 3
3. Викладаємо морква, цибуля і петрушку в невеликий посуд, перемішуємо.
французький морквяний салат - фото крок 4
4. Готуємо заправку: змішуємо сік лимона, гірчицю, мед і оливкове масло.
французький морквяний салат - фото крок 5
5. Вливаємо заправку-соус до морквині, додаємо сіль і перець за смаком, акуратно перемішуємо. Нехай 5-10 хвилин настоїться - і можна подавати.

Схожі рецепти