Салат з відвареної яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Простий в приготуванні і досить ситний салатик з відвареної яловичиною приємно здивує вас своїм відмінним смаком. Приготуйте його для гостей або на вечерю для своєї сім'ї - всі залишаться задоволені.
Хочу поділитися з вами своїм улюбленим рецептом приготування салату з відвареної яловичиною, без якого у нас не проходить не одне застілля. В принципі він досить простий, єдине, на що вам доведеться витратити час - це на маринування цибулі і варіння м'яса, в іншому все дуже легко. І зі свого досвіду відразу можу сказати, що цей чудовий салат подобається всім без винятку і особливо чоловікам, так що готуйте його побільше, тому що ваші гості будуть вимагати добавки. Впевнена, що з цим простим рецептом салату з відвареної яловичиною будь-яке свято пройде у вас на ура, адже від його приголомшливого смаку навіть настрій піднімається.
- Яловичина відварна - 300 грам
- Luk-salotų - 1 штука
- Печериці мариновані - 150 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Оцет 6% - 30 мілілітрів (винний білий або яблучний (маринад))
- Вода - 150 мілілітрів (маринад)
- Сіль - 1 Чайна ложка (маринад, + трохи в салат)
- Цукор - 1 Ст. Ложка (маринад)




