Салат «Королівський» з відвареної яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Зиязикай м'ясний салат з буряком, картоплею і солоним огірочком. Поєднання інгредієнтів просте, але вдале. Салат можна приготувати до свята, він відмінно підійде в якості холодної закуски.
Я вибираю гострі огірочки, щоб смак салату вийшов пікантним. Якщо огірки не гострі, можна додати перець в майонез. Готовий салат, бажано, залишити на 30 хвилин. Він просочиться і буде ще смачніше.
- Яловичина - 300 грам (відварна)
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Огірки - 3-4 штук (солоний)
- Буряк - 1 штука
- Майонез - 200 мілілітрів
- Чорний перець - За смаком
- Зелена цибуля - За смаком (для оформлення)

Підготуємо інгредієнти. Яловичину попередньо відварюємо в підсоленій воді, можна додати пряні трави і лавровий лист. Картопля і буряк варимо до готовності.

Яловичину нарізаємо невеликими шматочками поперек волокон і викладаємо на плоску тарілку.

Додаємо дрібно нарізану цибулю. По бажанню, цибуля можна попередньо замаринувати в яблучному оцті.

Додаємо варену картоплю натертий на крупній тертці. На картопля викладаємо майонез.

Наступним шаром додаємо солоний огірочок тертий на крупній тертці.

На завершення додаємо терту відварну буряк. Шар вирівнюємо ножем.

Додаємо майонез, трохи зеленої цибулі і мелений перець. Салат готовий. Смачного!