Рецепт Салат «Королівський» з відвареної яловичиною фото

Салат «Королівський» з відвареної яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Зиязикай м'ясний салат з буряком, картоплею і солоним огірочком. Поєднання інгредієнтів просте, але вдале. Салат можна приготувати до свята, він відмінно підійде в якості холодної закуски.

Я вибираю гострі огірочки, щоб смак салату вийшов пікантним. Якщо огірки не гострі, можна додати перець в майонез. Готовий салат, бажано, залишити на 30 хвилин. Він просочиться і буде ще смачніше.

  • Яловичина - 300 грам (відварна)
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
  • Огірки - 3-4 штук (солоний)
  • Буряк - 1 штука
  • Майонез - 200 мілілітрів
  • Чорний перець - За смаком
  • Зелена цибуля - За смаком (для оформлення)
салат
Підготуємо інгредієнти. Яловичину попередньо відварюємо в підсоленій воді, можна додати пряні трави і лавровий лист. Картопля і буряк варимо до готовності.
салат
Яловичину нарізаємо невеликими шматочками поперек волокон і викладаємо на плоску тарілку.
салат
Додаємо дрібно нарізану цибулю. По бажанню, цибуля можна попередньо замаринувати в яблучному оцті.
салат
Додаємо варену картоплю натертий на крупній тертці. На картопля викладаємо майонез.
салат
Наступним шаром додаємо солоний огірочок тертий на крупній тертці.
салат
На завершення додаємо терту відварну буряк. Шар вирівнюємо ножем.
салат
Додаємо майонез, трохи зеленої цибулі і мелений перець. Салат готовий. Смачного!

Схожі рецепти