Новорічний салат «Королівський»
(покроковий рецепт з фото)
Рибних салатів я знаю не так вже й багато. Тому, побачивши цей рецепт, вирішила, що він буде на моєму Новорічному столі! Прості інгредієнти і дуже незвичайна заправка, салат і правда Королівський.
Цей прекрасний рибний листковий салат безсумнівно прикрасить ваш святковий стіл! Інгредієнти все дуже смачні і прості: сир, картопля, яйця, крабові палички. Особливу пікантність цього салату додає незвичайна заправка на основі ікри, мойви і майонезу. А прикраси цієї страви креветками і маслинами робить його справді королівським! Приготуйте цей салат - і ви безсумнівно здивуєте ваших гостей!
- Яйце - 3 штуки (варене)
- Картопля - 2 штуки (варений)
- Сир - 150 грам (тертий)
- Крабові палички - 200 грам
- Креветки - 300 грам
- Майонез - 150 грам
- Ікра мойви - 150 грам
- Маслини - 10 штук
Для початку зробимо незвичайну заправку для нашого салату. Додайте в рівних кількостях ікру мойви і майонез.
Все добре перемішайте.
Відварну картоплю натріть на крупній тертці
У форму для формування салату першим шаром викладіть натертий картопля і трохи заправки.
Наступним шаром - натертий сир і трохи заправки.
Яйця натріть на тертці і покладіть наступним шаром і трохи заправки.
Крабові палички натріть на тертці.
Викладіть наступним шаром. Потім - заправку.
Креветки відварити протягом 5 хвилин, очистіть. Прикрасьте салат зверху і збоку креветками і маслинами.
Смачного!