«Королівський салат» на день народження
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 35 хв.
Святкове меню завжди вимагає більш цікавого і вишуканого меню. Доповнити вашу кулінарну скарбничку пропоную одним шикарним блюдом, яке напевно оцінять і близькі, і гості. Рекомендую!
Опис приготування:
Покажу вам, як приготувати"Королівський салат" на день народження з червоної риби, креветок та ікри. Таке поєднання дійсно гідно меню королів:) Сам процес дуже простий і займе не більше півгодини, що особливо актуально, коли потрібно зробити багато різних страв.
- Яйце - 6 штук
- Креветки - 300-350 грам
- Ікра червона - 100 грам
- Слабосолона червона риба - 300 грам
- Майонез і спеції - За смаком
1. Наші"королівські" інгредієнти.
2. Яйця відварити круто, остудіть і очистіть.
3. Креветки відправте в киплячу підсолену воду (можна також додати лавровий лист, запашний перець). Після закипання зніміть з вогню і залиште хвилин на 5 в окропі.
4. Відкиньте на друшляк, остудіть і очистіть.
5. Невеликими шматочками наріжте слабосоленую рибку, подрібніть яйця.
6. З'єднайте рибу, креветки і яйця, заправте майонезом. За смаком можна підсолити або поперчити. Перед подачею доповніть салат червоною ікрою і за бажанням свіжою зеленню.