Рецепт Цікавий салат на день народження фото

Цікавий салат на день народження
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Фрукти
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Фуршет
Салати

Якщо у вас намічається свято, а ви не знаєте, яким салатом здивувати гостей, то подайте їм це блюдо. У його склад входить хурма, яка надає йому дуже незвичайний і оригінальний смак.

Щоб дізнатися, як приготувати цікавий салат на день народження, вам не потрібно буде вивчати від кірки до кірки поварені книги. Досить просто прочитати цей рецепт, адже в ньому описано простий спосіб приготування досить екзотичного салату.

  • Мухобойка - 4 штуки
  • Лук червоний - 1 штука
  • Селера - 4 штуки
  • Огірки - 2 штуки
  • Перець жовтий солодкий - 1 штука
  • Лимонно-м'ятний сік - 20 мілілітрів
  • Бринза - 160 грам
  • Орегано - За смаком
цікавий салат на день народження - фото крок 1
Вимийте хурму, обсушити і очистіть її від шкірки, дістаньте з неї кісточки. М'якоть хурми наріжте на кубики. Дуже важливо, щоб хурма була солодкою і не терпкою.
цікавий салат на день народження - фото крок 2
Стебла селери вимийте і висушіть. Потім зачистите їх від грубих волокон і наріжте слайсами. Селера додасть салату особливу свіжість.
цікавий салат на день народження - фото крок 3
Тепер настала черга солодкого перцю. Вимийте його, обсушити і розрізати на дві частини. Дістаньте насіння і серединку з ніжкою. М'якоть наріжте на кубики невеликого розміру.
цікавий салат на день народження - фото крок 4
Огірки вимийте і висушіть. Ображати з обох сторін кінчики. За бажанням ви можете очистити огірки від шкірки. Наріжте їх на кубики такої ж величини, як і перець і хурму.
цікавий салат на день народження - фото крок 5
Бринзу або будь-який інший сирний сир розімніть вилкою або натріть на тертці.
цікавий салат на день народження - фото крок 6
Перекладіть всі інгредієнти в миску, заправте лимонно-м'ятним соусом. Додайте дрібно нарізану червоний солодкий лук, ретельно все перемішайте і поставте салат в холодильник. Подавайте, прикрасивши свіжим орегано.

Схожі рецепти