Салат «Королівський» з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат "королівський" з куркою в домашніх умовах готується дуже просто і, як показує практика, готувати його можна як на святковий стіл, так і просто щоб порадувати своїх домочадців!
Цей рецепт приготування салату "королівського" з куркою - справжня знахідка! І смачний цей салат, і ситний, і готується дуже просто! Звичайно ж, дівчата, віддають перевагу харчуватися легко і здорово, можуть це блюдо не оцінити, але зате з особистого досвіду скажу - чоловіки від такого салату просто без розуму! Так що беріть на озброєння!
- Курка - 300 грам
- Гриби - 400 грам
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Вода - 1/2 склянки
- Яйця - 3 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Спеції - За смаком
1. Для початку зробимо тісто для млинців з води, муки і яєць. Сіль - за смаком. Випікаємо тоненькі млинці на невеликій кількості олії. Залишимо охолонути.
2. На рослинному маслі обсмажити цибулю півкільцями, шматочки грибів і курки. Спеції - за смаком. Теж залишимо охолонути.
3. Розміщуємо остиглі інгредієнти в салатницю, а млинці складаємо в стопочку і нарізаємо дуже тонкою довгою соломкою.
4. Заправим майонезом, перемішаємо, прикрасити зеленню і можна подавати!