Салат з салямі і сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Салат з салямі дуже простий, ніяких хитрощів, основою є сирокопчена ковбаса салямі. Хотілося чогось легкого. Якщо такий салат зробити на основі варених овочів, буде салатик поситнее.
Салат виходить дуже легким і ніжним. Готується без майонезу. Такий зелений, яскравий, барвистий і навіть хрусткий одночасно. Просто подрібніть всі інгредієнти і змішайте їх в мисці.
- Капуста белокочананя - 150 грам
- Сала варених kopchenaya - 200 грам
- Цибуля, петрушка і кріп - 1 пучок
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, koriandr, чорний мелений перець - За смаком
Розповім, як приготувати салат з салямі і сухариками. Для початку ми наріжемо білокачанну капусту тонкою соломкою. Посипем її цукром і сіллю, пам'ятаємо руками. Капуста майже відразу пустить сік.
Подрібніть зелень петрушки і кропу. Можна додати зеленої цибулі.
Салямі очистіть від плівки і тонко наріжте.
Салат заправте рослинним маслом, додавши трохи солі, чорного меленого перцю і меленого коріандру.
Подайте салат до столу, посипавши зверху покупними або приготованими будинку сухариками.