Салат з салямі і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
У мене є традиція збиратися в гостях у однієї з подруг і щось спільно готувати, спілкуватися, а потім всіх пригощати смачною їжею. Останнім часом збираємося нечасто, але ось народився рецепт.
Хочу розповісти, як приготувати салат з салямі і кукурудзою. Салат - це не просто страва. Воно об'єднує. Вони, хто його готував, гордий, якщо салат вийшов і всім сподобався, і вони, хто його їв, мріють роздобути рецепт. На основі цього спілкування виникають нові теми для бесід. Люди відчувають себе спокійніше, що дає приємний тон бесіді, і атмосфера за столом теж стає приємніше.
- Салями - 300 грам
- Свіжий огірок - 2-3 штук
- Солоний огірок - 2 штуки
- Курячі яйця відварні - 4 штуки
- Зелень - За смаком
- Майонез - За смаком
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Кукурудза консервована - 1 штука (банку)
Як приготувати салат з салямі і кукурудзою? Ковбасу нарізаємо невеликими смужками. Краще використовувати гострий ніж.
Свіжий огірочок нарізаємо теж соломкою. Якщо у огірочка жорстка шкірка, її краще попередньо зрізати.
Солоний огірок нарізаємо так само, соломкою.
Відварене куряче яйце очищаємо і подрібнюємо.
У салатник об'єднуємо всі нарізані продукти, додавши корейську моркву, кукурудзу і трохи зелені.
Заправляємо салат майонезом. Укладаємо в салатник або в незвичайну посуд і подаємо до столу. Салат смачний, а прикрашений і поданий ошатно - підніме настрій і прикрасить святковий стіл.
Салат можна доповнити, додавши до його складу сир або салатні листя. Салат не буде таким щільним, але стане більш соковитим.