Салат з руколою і грушею
(покроковий рецепт з фото)
Цей вишуканий салат напевно сподобається любителям як руколи, так і груш - сир і кедрові горіхи так вигідно відтіняють несподіване поєднання їх смаків, що встояти просто неможливо.
Чим спелее і солодше будуть груші, тим смачніше вийде салат, так що вибирайте їх ретельно А найкращим доповненням до цієї страви буде, звичайно, сухе біле вино. Салат виходить незвичайний, вишуканий, ресторанного рівня. Сподіваюся, вам сподобається!
- Руколою - 150 грам
- Груші - 2-3 штук
- Сир козячий - 50 грам
- Лимон - 0, 5 штуки
- Кедрові горіхи - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
Руколу промити і обсушити
Груші вимити, вирізати серцевину, розрізати на 4 частини вздовж, а потім - на шматочки поперек.
Козій сир порізати тонкими пелюстками.
Видавити сік лимона.
На сухій сковороді злегка обсмажити кедрові горішки.
На тарілку викласти листя руколи, викласти грушу і скибочки сиру, скропити лимонним соком і маслом, посипати кедровими горішками.