Рецепт Салат з рисової локшини по-корейськи фото

Салат з рисової локшини по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей салат є традиційним в корейської кухні. Готується він дуже просто, його головний інгредієнт - рисова локшина. Овочі для цього салату можна брати будь-які.

Опис приготування:

Цей салат з рисової локшини по-корейськи готується за одну годину і, якщо ви чекаєте гостей, можете побалувати їх цим легким, але в той же час ситним салатом. Рисова локшина з овочами і спеціями - дуже пікантне і незвичайне блюдо, але і в повсякденному житті його багато хто готує досить часто (особливо ті, хто дотримується дієти).

  • Баклажан - 1 штук
  • Кабачок - 1 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Перець червоний - 1 штук
  • Рисова локшина - 200 грам
  • Соєвий соус - За смаком
  • Приправа для фунчози - За смаком
  • Кунжут - За смаком
  • Часник - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
салат з рисової локшини по-корейськи - фото крок 1
1. Для цього салату потрібно приготувати рисову локшину зі спеціальною приправою. Купити все інгредієнти можна в будь-якому супермаркеті або спеціалізованому магазині.
салат з рисової локшини по-корейськи - фото крок 2
2. Відварюємо рисову локшину до готовності, після чого відкидаємо її на друшляк. Тим часом займемося овочами.
салат з рисової локшини по-корейськи - фото крок 3
3. Шаткуємо всі овочі на тертці корейської. Для початку кабачок і баклажан, після цього відправляємо їх на сковороду або в сотейник обсмажувати на оливковій олії.
салат з рисової локшини по-корейськи - фото крок 4
4. Поки обсмажується кабачок і баклажан, шаткуємо перець і моркву. Також відправляємо їх смажиться (в середині процесу).
салат з рисової локшини по-корейськи - фото крок 5
5. Часник додаємо в самий останній момент. Смажимо все до готовності на слабкому вогні.
салат з рисової локшини по-корейськи - фото крок 6
6. Для фунчози продається спеціальна приправа. Додаємо її в самому кінці і відправляємо нашу рисову локшину до овочів. Доводимо до готовності на слабкому вогні.
салат з рисової локшини по-корейськи - фото крок 7
7. Викладаємо готову страву на тарілку, посипаємо кунжутом і прикрашаємо свіжими овочами.

Схожі рецепти