Салат з рисової локшини по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат є традиційним в корейської кухні. Готується він дуже просто, його головний інгредієнт - рисова локшина. Овочі для цього салату можна брати будь-які.
Цей салат з рисової локшини по-корейськи готується за одну годину і, якщо ви чекаєте гостей, можете побалувати їх цим легким, але в той же час ситним салатом. Рисова локшина з овочами і спеціями - дуже пікантне і незвичайне блюдо, але і в повсякденному житті його багато хто готує досить часто (особливо ті, хто дотримується дієти).
- Баклажан - 1 штук
- Кабачок - 1 штук
- Морква - 2 штуки
- Перець червоний - 1 штук
- Рисова локшина - 200 грам
- Соєвий соус - За смаком
- Приправа для фунчози - За смаком
- Кунжут - За смаком
- Часник - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
1. Для цього салату потрібно приготувати рисову локшину зі спеціальною приправою. Купити все інгредієнти можна в будь-якому супермаркеті або спеціалізованому магазині.
2. Відварюємо рисову локшину до готовності, після чого відкидаємо її на друшляк. Тим часом займемося овочами.
3. Шаткуємо всі овочі на тертці корейської. Для початку кабачок і баклажан, після цього відправляємо їх на сковороду або в сотейник обсмажувати на оливковій олії.
4. Поки обсмажується кабачок і баклажан, шаткуємо перець і моркву. Також відправляємо їх смажиться (в середині процесу).
5. Часник додаємо в самий останній момент. Смажимо все до готовності на слабкому вогні.
6. Для фунчози продається спеціальна приправа. Додаємо її в самому кінці і відправляємо нашу рисову локшину до овочів. Доводимо до готовності на слабкому вогні.
7. Викладаємо готову страву на тарілку, посипаємо кунжутом і прикрашаємо свіжими овочами.