Рибний салат в рисової шубі
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальне оформлення та ніжний смак зроблять цей рибний салат в рисової шубі родзинкою вашого святкового столу. Салат гарний і відносно недорогий. Спробуйте - це смачно і просто!
Хочете розповім, як приготувати рибний салат в рисової шубі? Салат дуже смачний, ніжний і оригінальний. І приготувати його зовсім не складно. Такий салат безсумнівно приверне увагу ваших гостей незвичайною подачею і смаком. Шубку для нього можна підготувати в маленьких формочках і подавати салат кожному гостю окремо або, як у мене, однією великою порцією. І рис можна залишити білим або ж підфарбувати різними кольорами, буде навіть цікавіше. Фантазуйте і готуйте зі смаком!
- Мал - 1/3 склянки
- Рибна консерва - 1 штука
- Морква варена - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце варене - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Вершковий сир - 150 грам(50 г - для шуби)
- Гірчичний - 1/3 чайних ложки (за смаком)
- Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
Насамперед необхідно відварити рис.
Готовий рис потрібно остудити, а потім додати до нього вершковий сир і гірчицю і перемішати до однорідності.
Шубку можна залишити білою або підфарбувати будь-яким кольором (додати харчовий барвник). Так ефектніше виглядає.
Невелику глибоку миску змащуємо рослинним маслом і вистилає харчовою плівкою. Потім з рису формуємо стінки. Відправляємо тарілку з рисової шубкою в морозилку на 30 хвилин.
Морква і яйце натираємо на крупній або дрібній тертці, з консерви зливаємо рідину, а рибу розминаємо виделкою.
Додаємо терте або дрібно нарізане яблуко, залишився вершковий сир і дрібно нарізану цибулю, сіль і перець за смаком. Добре перемішуємо.
Дістаємо з морозилки тарілку з рисової шубкою, наповнюємо її салатом і красиво обрізаємо краю.
Викладаємо салат в шубі на тарілку і через хвилин 15- 20 можна подавати його до столу.