Рецепт Салат «Краби в шубі» фото

Салат «Краби в шубі»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Крабові палички
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Салати

Мені дуже подобаються салати і різні закуски з крабовим м'ясом (крабовими паличками). Розповім, як приготувати салат «Краби в шубі», який став альтернативою салату з крабовими паличками і кукурудзою.

Поєднання крабових паличок, рису і кукурудзи усіма любимо, але по правді сказати, вже трохи набридло. І хоча крабове м'ясо дуже добре поєднується з різними продуктами, наші господині продовжують наполегливо готувати звичний салат. А як щодо різноманітності? Пропоную поєднати в одній тарілці крабове м'ясо, яблуко і плавлений сир. Салат виглядає дуже сонячно і апетитно.

  • Яйце - 5 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Плавлений сир - 100 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Крабові палички - 200 грам
  • Яблуко - 1 штука
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Оцет - За смаком
салат
1. Чищу цибулю від лушпиння, обполіскую його під водою і нарізаю півкільцями.
салат
2. Перекладаю подрібнену цибулю в невелику тарілку, заливаю водою і вливаю столову ложку оцту, залишаю на деякий час.
салат
3. Відварюю і потім охолоджують яйця. Відділяю жовтки від білків, останні натираю на крупній тертці, викладаю їх першим шаром в салатницю і поливаю майонезом.
салат
4. Плавлений сир заздалегідь підморозило в морозильній камері, так його зручніше натирати. Подрібнюю на дрібній тертці.
салат
5. Крабові палички дістаю з упаковки, ножем нарізаю на невеликі шматочки.
салат
6. Яблуко (кисло-солодке) мою, зрізаю з нього шкірку і вичищаю насіння, подрібнюю фрукт на крупній тертці.
салат
7. Маринована цибуля отжимаю від води і викладаю на білок з майонезом.
салат
8. Далі викладаю подрібнений плавлений сир і вершкове масло.
салат
9. Наступним шаром викладаю крабові палички, поливаю їх майонезом.
салат
10. На крабові палички викладаю терте яблуко, знову поливаю трохи майонезом. В якості прикраси відварні жовтки подрібнюю на дрібній тертці, посипаю ними салат.
салат
11. Готовий салат наполягаю деякий час в холодильнику, а потім вже подаю його до столу.

Схожі рецепти