Рецепт Салат з помідорами, яловичиною-гриль і трюфеля маслом фото

Салат з помідорами, яловичиною-гриль і трюфеля маслом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Овочі , Зелень , Яловичина , Помідор , Говяжа вирізка , Цибуля , Листя салату
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 30 хв.

Дуже ефектний вишуканий салат сподобається навіть примхливим гурманам. Відмінно підійде для легкого річного вечері для двох з приводу маленького романтичного події.


Опис приготування:

Яловичину для салат не пересмажувати, середня прожарювання буде в самий раз! Придбайте собі пляшечку ароматного трюфельного масла. Це не найдешевше задоволення, але витрачається воно дуже економно і дарує вашим блюдам дивовижний аромат і смак.

  • Яловичина - 300 грам
  • Помідори черрі - 8-10 штук
  • Лук червоний - 1 штука
  • Салат - 4-5 штук
  • Цибуля - 1 пучок
  • Каперсами - 1 Ст. Ложка
  • Горіхи кедрові - 2 Ст. Ложки
  • Оцет винний білий - 1 Чайна ложка
  • Масло tryufelynoe - 1 Ст. Ложка
  • Чорний перець - За смаком
салат з помідорами, яловичиною-гриль і трюфеля маслом - фото крок 1
Шматок яловичої м'якоті обсмажте на розпеченій сковороді-гриль по 2-3 хвилини з кожного боку.
салат з помідорами, яловичиною-гриль і трюфеля маслом - фото крок 2
Загорніть м'ясо у фольгу і витримайте хвилин 20.
салат з помідорами, яловичиною-гриль і трюфеля маслом - фото крок 3
Розгорніть фольгу і наріжте м'ясо тоненькими скибочкам.
салат з помідорами, яловичиною-гриль і трюфеля маслом - фото крок 4
Салат промийте і дуже добре просушіть, як і черемшу. Нарвіть крупно і викладіть на блюдо.
салат з помідорами, яловичиною-гриль і трюфеля маслом - фото крок 5
Зверху розкладіть скибочки яловичини, тонко нарізаний лук, помідори половинками, подрібнену зелень черемші, каперсами. Збризніть салат хорошим білим винним оцтом або лимонним соком і поперчіть свіжо меленим перцем.
салат з помідорами, яловичиною-гриль і трюфеля маслом - фото крок 6
Для завершального штриха збризніть салат ароматним трюфельним маслом і негайно ж подавайте в супроводі свіжого хліба і хорошого червоного вина.

Схожі рецепти