Салат з помідорами, яловичиною-гриль і трюфеля маслом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ефектний вишуканий салат сподобається навіть примхливим гурманам. Відмінно підійде для легкого річного вечері для двох з приводу маленького романтичного події.
Яловичину для салат не пересмажувати, середня прожарювання буде в самий раз! Придбайте собі пляшечку ароматного трюфельного масла. Це не найдешевше задоволення, але витрачається воно дуже економно і дарує вашим блюдам дивовижний аромат і смак.
- Яловичина - 300 грам
- Помідори черрі - 8-10 штук
- Лук червоний - 1 штука
- Салат - 4-5 штук
- Цибуля - 1 пучок
- Каперсами - 1 Ст. Ложка
- Горіхи кедрові - 2 Ст. Ложки
- Оцет винний білий - 1 Чайна ложка
- Масло tryufelynoe - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - За смаком
Шматок яловичої м'якоті обсмажте на розпеченій сковороді-гриль по 2-3 хвилини з кожного боку.
Загорніть м'ясо у фольгу і витримайте хвилин 20.
Розгорніть фольгу і наріжте м'ясо тоненькими скибочкам.
Салат промийте і дуже добре просушіть, як і черемшу. Нарвіть крупно і викладіть на блюдо.
Зверху розкладіть скибочки яловичини, тонко нарізаний лук, помідори половинками, подрібнену зелень черемші, каперсами. Збризніть салат хорошим білим винним оцтом або лимонним соком і поперчіть свіжо меленим перцем.
Для завершального штриха збризніть салат ароматним трюфельним маслом і негайно ж подавайте в супроводі свіжого хліба і хорошого червоного вина.