Рецепт Салат з помідорами, яловичиною-гриль і трюфеля маслом фото

Салат з помідорами, яловичиною-гриль і трюфеля маслом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Овочі, Зелень, Яловичина, Помідор, Говяжа вирізка, Цибуля, Листя салату
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл
Салати

Дуже ефектний вишуканий салат сподобається навіть примхливим гурманам. Відмінно підійде для легкого річного вечері для двох з приводу маленького романтичного події.


Яловичину для салат не пересмажувати, середня прожарювання буде в самий раз! Придбайте собі пляшечку ароматного трюфельного масла. Це не найдешевше задоволення, але витрачається воно дуже економно і дарує вашим блюдам дивовижний аромат і смак.

  • Яловичина - 300 грам
  • Помідори черрі - 8-10 штук
  • Лук червоний - 1 штука
  • Салат - 4-5 штук
  • Цибуля - 1 пучок
  • Каперсами - 1 Ст. Ложка
  • Горіхи кедрові - 2 Ст. Ложки
  • Оцет винний білий - 1 Чайна ложка
  • Масло tryufelynoe - 1 Ст. Ложка
  • Чорний перець - За смаком
салат з помідорами, яловичиною-гриль і трюфеля маслом - фото крок 1
Шматок яловичої м'якоті обсмажте на розпеченій сковороді-гриль по 2-3 хвилини з кожного боку.
салат з помідорами, яловичиною-гриль і трюфеля маслом - фото крок 2
Загорніть м'ясо у фольгу і витримайте хвилин 20.
салат з помідорами, яловичиною-гриль і трюфеля маслом - фото крок 3
Розгорніть фольгу і наріжте м'ясо тоненькими скибочкам.
салат з помідорами, яловичиною-гриль і трюфеля маслом - фото крок 4
Салат промийте і дуже добре просушіть, як і черемшу. Нарвіть крупно і викладіть на блюдо.
салат з помідорами, яловичиною-гриль і трюфеля маслом - фото крок 5
Зверху розкладіть скибочки яловичини, тонко нарізаний лук, помідори половинками, подрібнену зелень черемші, каперсами. Збризніть салат хорошим білим винним оцтом або лимонним соком і поперчіть свіжо меленим перцем.
салат з помідорами, яловичиною-гриль і трюфеля маслом - фото крок 6
Для завершального штриха збризніть салат ароматним трюфельним маслом і негайно ж подавайте в супроводі свіжого хліба і хорошого червоного вина.

Схожі рецепти