Салат «мімоза» з сиром і маслом
(покроковий рецепт з фото)
Цей ніжний салат "мімоза" з сиром і маслом я роблю без риби. Смачний салат добре подавати з грінками або тостами. Спробуйте.
Можливо, я порушую все традиції цього чудового салату, але повірте, я його точно не зіпсую! Є люди, які не їдять рибу. І салат "мімоза" з сиром і маслом їм припаде до смаку. У моїй родині є така людина, тому на кожне свято ми робимо для нього "мімозу" без риби. Вершкове масло додає ще більше ніжності салату. А сир насичує смак. Але до того, як ми приступимо до приготування салату, вершкове масло краще покласти в морозильник, мінімум на півгодини.
1. Салат Приготування "мімози" починається з того, що картопля, морква і яйця варяться. До повної готовності, для яєць цієї готовністю буде стан яєць в круту.
2. Остужаем. Овочі викладіть на плоску тарілку, на ній вони швидше охолонуть. Яйця потримайте під струменем холодної води.
3. На дрібній тертці натріть все інгредієнти. Вершкове масло поки не чіпайте. З морозилки дістанемо його в останній момент.
4. Попереджаю, всі інгредієнти повинні бути викладені в різні чашки. Не змішуйте їх.
5. Підготуйте салатницю. Першим шаром викладіть картоплю. Посоліть і змастіть майонезом.
6. Другий шар - морква. Морква можете не змащувати майонезом.
7. Зверху моркви піде тертий сир. Теж не змащуйте.
8. Тепер дістаньте вершкове масло, натріть поверх сиру.
9. А поверх масла викладіть білки.
10. Білки змастіть майонезом. Густо.
11. Останній шар, через якого і пішло таке чудове назва салату "мімоза" - це тертий подрібнений жовток. Посипте його рівномірно по всій площі салату.
Тепер залишилося тільки прикрасити салат "мімоза" з сиром і маслом. Дайте волю своїй фантазії! свіжа зелень, овочі, горішки - Усе, що побажаєте.
Смачного!
- Картопля - 3 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Майонез - 5-6 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - 100 грам
- Морква - 2 штуки
- Твердий сир - 100 грам
1. Салат Приготування "мімози" починається з того, що картопля, морква і яйця варяться. До повної готовності, для яєць цієї готовністю буде стан яєць в круту.
2. Остужаем. Овочі викладіть на плоску тарілку, на ній вони швидше охолонуть. Яйця потримайте під струменем холодної води.
3. На дрібній тертці натріть все інгредієнти. Вершкове масло поки не чіпайте. З морозилки дістанемо його в останній момент.
4. Попереджаю, всі інгредієнти повинні бути викладені в різні чашки. Не змішуйте їх.
5. Підготуйте салатницю. Першим шаром викладіть картоплю. Посоліть і змастіть майонезом.
6. Другий шар - морква. Морква можете не змащувати майонезом.
7. Зверху моркви піде тертий сир. Теж не змащуйте.
8. Тепер дістаньте вершкове масло, натріть поверх сиру.
9. А поверх масла викладіть білки.
10. Білки змастіть майонезом. Густо.
11. Останній шар, через якого і пішло таке чудове назва салату "мімоза" - це тертий подрібнений жовток. Посипте його рівномірно по всій площі салату.
Тепер залишилося тільки прикрасити салат "мімоза" з сиром і маслом. Дайте волю своїй фантазії! свіжа зелень, овочі, горішки - Усе, що побажаєте.
Смачного!