Рецепт Салат «мімоза» з сиром і маслом фото

Салат «мімоза» з сиром і маслом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир, Вершкове масло, Плавлений сир
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати, Салат мімоза

Цей ніжний салат "мімоза" з сиром і маслом я роблю без риби. Смачний салат добре подавати з грінками або тостами. Спробуйте.

Можливо, я порушую все традиції цього чудового салату, але повірте, я його точно не зіпсую! Є люди, які не їдять рибу. І салат "мімоза" з сиром і маслом їм припаде до смаку. У моїй родині є така людина, тому на кожне свято ми робимо для нього "мімозу" без риби. Вершкове масло додає ще більше ніжності салату. А сир насичує смак. Але до того, як ми приступимо до приготування салату, вершкове масло краще покласти в морозильник, мінімум на півгодини.

1. Салат Приготування "мімози" починається з того, що картопля, морква і яйця варяться. До повної готовності, для яєць цієї готовністю буде стан яєць в круту.

2. Остужаем. Овочі викладіть на плоску тарілку, на ній вони швидше охолонуть. Яйця потримайте під струменем холодної води.

3. На дрібній тертці натріть все інгредієнти. Вершкове масло поки не чіпайте. З морозилки дістанемо його в останній момент.

4. Попереджаю, всі інгредієнти повинні бути викладені в різні чашки. Не змішуйте їх.

5. Підготуйте салатницю. Першим шаром викладіть картоплю. Посоліть і змастіть майонезом.

6. Другий шар - морква. Морква можете не змащувати майонезом.

7. Зверху моркви піде тертий сир. Теж не змащуйте.

8. Тепер дістаньте вершкове масло, натріть поверх сиру.

9. А поверх масла викладіть білки.

10. Білки змастіть майонезом. Густо.

11. Останній шар, через якого і пішло таке чудове назва салату "мімоза" - це тертий подрібнений жовток. Посипте його рівномірно по всій площі салату.

Тепер залишилося тільки прикрасити салат "мімоза" з сиром і маслом. Дайте волю своїй фантазії! свіжа зелень, овочі, горішки - Усе, що побажаєте.

Смачного!

  • Картопля - 3 штуки
  • Яйця - 4 штуки
  • Майонез - 5-6 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Твердий сир - 100 грам
Можливо, я порушую все традиції цього чудового салату, але повірте, я його точно не зіпсую! Є люди, які не їдять рибу. І салат "мімоза" з сиром і маслом їм припаде до смаку. У моїй родині є така людина, тому на кожне свято ми робимо для нього "мімозу" без риби. Вершкове масло додає ще більше ніжності салату. А сир насичує смак. Але до того, як ми приступимо до приготування салату, вершкове масло краще покласти в морозильник, мінімум на півгодини.

1. Салат Приготування "мімози" починається з того, що картопля, морква і яйця варяться. До повної готовності, для яєць цієї готовністю буде стан яєць в круту.

2. Остужаем. Овочі викладіть на плоску тарілку, на ній вони швидше охолонуть. Яйця потримайте під струменем холодної води.

3. На дрібній тертці натріть все інгредієнти. Вершкове масло поки не чіпайте. З морозилки дістанемо його в останній момент.

4. Попереджаю, всі інгредієнти повинні бути викладені в різні чашки. Не змішуйте їх.

5. Підготуйте салатницю. Першим шаром викладіть картоплю. Посоліть і змастіть майонезом.

6. Другий шар - морква. Морква можете не змащувати майонезом.

7. Зверху моркви піде тертий сир. Теж не змащуйте.

8. Тепер дістаньте вершкове масло, натріть поверх сиру.

9. А поверх масла викладіть білки.

10. Білки змастіть майонезом. Густо.

11. Останній шар, через якого і пішло таке чудове назва салату "мімоза" - це тертий подрібнений жовток. Посипте його рівномірно по всій площі салату.

Тепер залишилося тільки прикрасити салат "мімоза" з сиром і маслом. Дайте волю своїй фантазії! свіжа зелень, овочі, горішки - Усе, що побажаєте.

Смачного!

Схожі рецепти